reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja tez juz sie nie nastawiam na nic nawet jesli test wyjdzie pozytywnie to puki nie bede trzymac maleństwa w rękach to chyba nie bede umiała juz sie cieszyc po tych przejściach.

Ostroznosci na pewno nigdy dosc... ale kazdym malym kroczkiem do przodu cos tam mozna sie pocieszyc...
ehh jak to jest w zyciu nic po rowno...

reklama
A w jakich proporcjach to dawałas?

- 700 ml octu jablkowego bio
- 1/4 szklanki czosnku
- 1/4 szklanki cebuli
- 2 papryki chili (ja dawalam 2 lyzki startego cayenne)
- 1/4 szklanki swieżego chrzanu
- 2 łyżki startego imbiru
- 2 łyżki kurkumy
- szczypta pieprzu

Zalewasz stoi 2 tyg i zamieszac trzeba raz na jakis czas.

Dziewczyny u mnie nie moze byc spokojnie. Jakby wsztkiego bylo malobto dzis z rana oprycha sie pojawila na wardze BOZE!!!! No nie wytrzymsm. Nie jest to mija pierwsza opeycha tylko pewnie tysieczna w zyciu ale co z transferem teraz jesli miałby być za tydzin?

Dziewczyny u mnie nie moze byc spokojnie. Jakby wsztkiego bylo malobto dzis z rana oprycha sie pojawila na wardze BOZE!!!! No nie wytrzymsm. Nie jest to mija pierwsza opeycha tylko pewnie tysieczna w zyciu ale co z transferem teraz jesli miałby być za tydzin?
Myślę że skoro to nie jest pierwsza opryszczka to nic takiego się nie stanie, zresztą przez tydzień zdąży Ci się już wygoić, z tego co mi się wydaje groźniejsza jest opryszczka na wargach sromowych.

Na zaleczenie na dluzszy czas - mam spokoj jakis rok - dostalam od ogolnego lekarza recepte na cynk - jakis mocniejszy. Wybierzesz opakowanie i powinno byc lepiej. Mowia ze przylozenie surowej CEBULI pomaga ja usunac szybko (kolezanka sprawdzala)

Przede wszystkim stres cię osłabia i to spowodowało że ona wyszła...

@jagodaaga jesli robisz bete to trzymamy kciuki za bete do nieba,

Pozostale dziewczyny robiace bete z za krzakow za Was tez trzymamy kciuki by pojawily sie rozowe pupcir.

Ja wlasnie jade na wizyte do kliniki, nie bylam rano na tsh pojde na spokojnie w poniedziałek bo wczorajszy nerw wyszedł by na wynikach. Jeszcze ta oprycha nieszczęsna, ale poproszr lekarza o recepte na heviran. Trzymajcie kciuki.

6dpt. Cycki mnie bolą i są strasznie duże (a do malych rozmiarow i tak nie należą ). Wczoraj mnie jajniki troche pobolewaly i zaczelo pobolewac w okolicy krzyza.. generalnie to sama nie wiem co mam myśleć. Gadam z kropkiem i mąż też cały czas całuje brzuszek i gada z malutkim kropeczkiem (i codziennie zmienia mu plec). I przy tym wszystkim nir wiem co myśleć... poradzicie cos kochane? ☺

reklama
Weź heviran w tabletkach tylko jak najszybciej. W aptekach heviran 200 jest bez recepty. Weź na jeden raz 2 tabletki i tak co 6 czy 8 godzin. Wystarczy dwa dni.

Do góry