reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzięki za pomoc test o czułości 20 , ale ja po ostatnim wyniku się nie napalam (wręcz naprawdę podchodzę do tego bardzo sceptycznie ) - spadek dał mi w kosc i to mocno ( chociaż robiłam tez przy becie 53 i wychodził negatywny i to ten o czułości 10 :oops:

I jak dzisiaj sytuacja?? Betowalas? [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

reklama
6dpt. Cycki mnie bolą i są strasznie duże (a do malych rozmiarow i tak nie należą ). Wczoraj mnie jajniki troche pobolewaly i zaczelo pobolewac w okolicy krzyza.. generalnie to sama nie wiem co mam myśleć. Gadam z kropkiem i mąż też cały czas całuje brzuszek i gada z malutkim kropeczkiem (i codziennie zmienia mu plec). I przy tym wszystkim nir wiem co myśleć... poradzicie cos kochane? ☺
U mnie dzis 3dpt i tez gadam do kropkow. Maz wita sie z nimi jak wraca z pracy. Chyba najlepiej to przestac o tym myslec ale wiem wiem ja tez nie potrafię;) kiedy bete robisz?:)

Cały czas żartował No poprostu mega doktor. Ja lece na naturalnym tym razem ale mowil ze nie jest zwolennikiem takich cykli mowil ze sztuczne sa stosunkowo bardziej skuteczne. Czuje sie super jak wczesniej i kozystam z wizyty w szczecinie i odrazu na zakupy wiec latam jak glupia po sklepach co ma byc to bedzie.
Miałaś transfer blaski? Trzymam kciuki i czekam na pozytywne wieści za tydzień ☺️

reklama
Do góry