reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

- 700 ml octu jablkowego bio
- 1/4 szklanki czosnku
- 1/4 szklanki cebuli
- 2 papryki chili (ja dawalam 2 lyzki startego cayenne)
- 1/4 szklanki swieżego chrzanu
- 2 łyżki startego imbiru
- 2 łyżki kurkumy
- szczypta pieprzu

Zalewasz stoi 2 tyg i zamieszac trzeba raz na jakis czas.
Ja ciągle mecze się z zapaleniem mieszkow włosowych okolic bikini. Masz może też na to jakiś naturalny sposób?

reklama
Marzycielka poznałam dzis twojego dr [emoji4] robił mi transfer popłakałam sie ze śmiechu przez niego, przesadzony juz dawno nie natrafiłam na tak wyluzowanego lekarza.

Kurcze juz dziś transfer ? [emoji33][emoji847][emoji847][emoji847][emoji7][emoji7][emoji7]
Ale super[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Niech to będzie szczęśliwy transfer
Szczęśliwy dzień i czekam na pozytywna betę [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Normalnie tak się cieszę jakbym sama miała transfer [emoji2]
Coś mówił? Jak się czujesz?
Jakie leki masz brać po ?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny pomocy ;(( chcą mi w pracy zrobić próbę gruźliczą ;( wujek Google mi powiedział, że oni wprowadzają pod skórę cos tam .. nie wiem co myśleć. Strasznie się boje a nie chce im mowić o in vitro. Czy to jest niebezpieczne ?

Kurcze juz dziś transfer ? [emoji33][emoji847][emoji847][emoji847][emoji7][emoji7][emoji7]
Ale super[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Niech to będzie szczęśliwy transfer
Szczęśliwy dzień i czekam na pozytywna betę [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Normalnie tak się cieszę jakbym sama miała transfer [emoji2]
Coś mówił? Jak się czujesz?
Jakie leki masz brać po ?
Cały czas żartował No poprostu mega doktor. Ja lece na naturalnym tym razem ale mowil ze nie jest zwolennikiem takich cykli mowil ze sztuczne sa stosunkowo bardziej skuteczne. Czuje sie super jak wczesniej i kozystam z wizyty w szczecinie i odrazu na zakupy wiec latam jak glupia po sklepach co ma byc to bedzie.

reklama
Cały czas żartował No poprostu mega doktor. Ja lece na naturalnym tym razem ale mowil ze nie jest zwolennikiem takich cykli mowil ze sztuczne sa stosunkowo bardziej skuteczne. Czuje sie super jak wczesniej i kozystam z wizyty w szczecinie i odrazu na zakupy wiec latam jak glupia po sklepach co ma byc to bedzie.

Kochana super wiesci!!
Udanego shoppingu i wiesz co...[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Do góry