Dziewczyny my juz po wizycie
Mialam dac znac wieczorem, bo mam chorobe lokomocyjna i z tel mi ciezko ale boje sie,ze do wieczora o czyms zapomne.
1. Nasze wyniki są ok. Przeciwciala cytomegalii swiadczą o tym,ze oboje ja przechodzilismy i juz na nia nie zachorujemy. Przecieciala rozyczki swiadcza o tym,ze bylam na nia szczepioni i tez juz na nia nie zachoruje. Toxoplazmozy nie przechodzilam, w przypadku ciazy musze uwazac. Wirus wzwB u meza swiadczy o tym,ze mial z nim doczynienia i prawdopodobnie organizm sam z nim sobie poradzil, ale nalezy powiadomic o tym lekarza rodzinnego aby co pol roku bez problemu dal skierowania na kontrolne wyniki watrobowe. A wiec wszelkie obawy bezpodstawne
2. Wyniki nasienia sa ok. Jedyne co to ruchliwosc plemnikow slabsza, ale jest ich duzo, a ruchliwosc nie przeszkadza przy in vitro
3. Czekamy 2 tyg na wyniki z chlamydii i ok. 4 na wyniki genetyczne kariotypow i CRP.
4. Dzis jest 13dc, najwiekszy pecherzyk mial 13mm,wiec owulacja jesli bedzie to ok 20dc. Okres tez przyjdzie tak jak teraz na pewno po min 30 dniach. Torbielki juz nie bylo.
5. Bez wzgledu na brak wynikow genetycznych probujemy juz teraz i w 2-3dc mam sie tam stawic na usg i wyniki z krwi. Jak beda ok, to zaczynamy stymulacje- krotki protokol.
6. Jestem podekscytowana czy to normalne????