Będę próbować naturalnie, choć wiem, że może się skończyć cesarką. Przy cukrzycy są trochę inne procedury niż normalnie. Czas pokaże. A Ty się nie przejmuj głupimi ludźmi i tak masz na głowie bardzo dużo. Kobiety potrafią bardzo dużo znieść. Widać to po takich miejscach jak to forum. Nie ma tu aktywnie żadnego faceta. Musimy dużo rzeczy brać na siebie. Ja nie wiem, czy zaszłabym w ciążę, gdybym się nie uparła i nie szukała. Mój mąż, choć bardzo chciał, też już był zrezygnowany. Plus taki, że słuchał i robił to, co mu mówiłam. Wiem jedno, gdyby nie to forum, całkiem możliwe, że moje życie wyglądałoby teraz inaczej. Byłam już zapisana na terapię psychiatryczną. Więc szczególnie kibicuję kobietom, które przechodziły, przechodzą przez to co ja. I jak widać po kalendarzu, wcześniej czy później każda osiąga cel. Choć ciężko w to uwierzyć, ale każdej się uda.no to czekamy teraz na szcześliwe przyjscie na świat maleństwa ależ to ogromna radość u was w domku będzie kochana trzymam kciuki za szybki poród, aaa naturalnie rodzisz czy cesarka?
Trzymam kciuki nieustannie!