reklama
bardzo smutna niedziela przykro mi, ze jest tak wiele nas, ktore juz po takim wysilku, przejsciach, probach, nareszcie ciesza sie, ze sie udalo, ale nie trwa to dlugo niestety( ja tak skupilam sie nad tym, ze chce by w koncu sie udalo, ze nie zauwazylam kiedy oddalilismy sie z moim mezem od siebie, to chyba kryzys...dziwny ten swiat
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Madzialenak, jutro, o 11:30 myślami i sercem będę z Tobą.
Zabierz swoje Maleństwa na 9 miesięcy, wypoczywajcie i dbajcie o siebie na wzajem.
Daj znać, jak będziesz już po transferze.
Zabierz swoje Maleństwa na 9 miesięcy, wypoczywajcie i dbajcie o siebie na wzajem.
Daj znać, jak będziesz już po transferze.
Różyczka82
Kinga - strasznie mi przykro...wiem co czujesz...i wiem że moje słowa też w zasadzie Ci nic nie pomogą - ale jestem z Tobą :*
Asiex - u mnie w 10dpt beta była 207... Myślę że powinnaś powtórzyć badanie....i mam nadzieję że nagle skoczy do góry....Dobrze że macie zamrożone zarodki. Jest to jakaś alternatywa i światełko w tunelu.
Madzialenak- trzymam kciuki za Was jutro :*
Asiex - u mnie w 10dpt beta była 207... Myślę że powinnaś powtórzyć badanie....i mam nadzieję że nagle skoczy do góry....Dobrze że macie zamrożone zarodki. Jest to jakaś alternatywa i światełko w tunelu.
Madzialenak- trzymam kciuki za Was jutro :*
Kate to smutne co napisałaś ... ja mam odczucie wręcz odwrotne,że ta walka o maluszki to nas jeszcze bardziej zbliżyła, pokazała,że potrafimy być silni, wspierać się nawzajem.... Kate jeśli zauważyłaś,że się oddalacie to powinnać zrobić coś, abyście znów byli siebie blisko ❤❤ coś romantycznego
lawendowy_sen
Nic tak nie poprawia humoru, choć na chwilę, jak pieczone jabłka z cynamonem. Polecam:-)
asiex
Kinga z tego wszystkiego nie napisałam Ci jak mi przykro, że betka spadła... ile bym dała żeby teraz ktoś do nas zadzwonił i powiedział, że zrobił błąd w badaniach. Trzeba się pozbierać i działać dalej.
Dziewczyny czy to prawda, że po in vitro jest łatwiej zajść normalnie w ciąże? Jest to mało prawdopodobne, ale może jest gdzieś tam zapisany jeden cud dla nas
Dziewczyny czy to prawda, że po in vitro jest łatwiej zajść normalnie w ciąże? Jest to mało prawdopodobne, ale może jest gdzieś tam zapisany jeden cud dla nas
reklama
Podziel się: