reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny u mnie beta wyszła 0,8 wiem, że to za mało i co to oznacza, ale czy jest szansa, że ona urośnie, do 14 dpt? Czy tu nie ma takiej opcji? Tylko proszę szczerze

asiex mialas podane ilu dniowe? dzisiaj masz 10 dzien po transferze? przy 5-dniowych blastkach beta jest juz spora w 6 dniu po. na prawde nie wiem jak to przy 2 dniowych na przyklad....
musisz tak na prawde spytac sie swojego lekarza
.

asiex szczerze Ci powiem, że już powinna być beta 2 cyfrowa. U mnie w 12 dpt było prawie 9 a 2 dni później spadła i się nie udało. Przykro mi. Na Twoim miejscu zrobiłabym jeszcze betę 14 dpt tak jak miałaś zrobić.

reklama
czesc dziewczyny podczytuje was ale sama nie wiem co mam napisac........
Kinga bardzo mi przykro jak czytam takie posty to ryczę......... dlaczego nas tak mocno doświadcza życie?ku... nie pojmuje tego dlaczego tak beznadziejnie skonstruowany jest świat że kobiety piją palą nie myja się tygodniami i zachodzą w niechciane i niekochane ciąże na pstryknięcie palca a my latami wypatrujemy tych 2 kresek doprowadzając nasz organizm lekami do ruiny............. i ciagle kłody......... płacze i płacze dzis bo brak mi juz sil na wszystko............
Ja dzis 8 dpt i lewy jajnik boli az do kregosłupa ciagle walczy zeby sie uspokoic po hiperce piersi przestały mnie boleć i normalnie mam stresa przed betą zrobie dopiero w 12 dzien nie chce upic z rozpaczy w tygodniu............
Asiex bardzo bym chciała zeby było inaczej ale chyba za mało..... powinna byc 2cyfrowa (ja miałam 11 w 11 dniu i lekarz powiedział ze sie nie udało) ale zawsze jest nadzieja..........
uf mam nadzieje ze jutro bedzie lepszy dzien czego i Wam wszystkim życzę....

Do góry