reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kinga nie udało się, ale jednak coś w Twoim organiźmie się działo bo maluszek się zadomowił i prawdopodobnie obumarł, być może miał jakąś wadę genetyczną dlatego natura wydaliła. Nie poddawaj się. Już niedługo będą dofinansowywać in vitro, wiem, że nie całość ale zawsze troszkę mniej pieniędzy trzeba zaoszczędzić. Trzymaj się.

Kinga nie udało się, ale jednak coś w Twoim organiźmie się działo bo maluszek się zadomowił i prawdopodobnie obumarł, być może miał jakąś wadę genetyczną dlatego natura wydaliła. Nie poddawaj się. Już niedługo będą dofinansowywać in vitro, wiem, że nie całość ale zawsze troszkę mniej pieniędzy trzeba zaoszczędzić. Trzymaj się.

Na dofinansowanie nie załapię się ze względu na wiek niestety. Ale nie ważne.

Mam pytanie, czy któraś miała podobną sytuację jak ja? Bo nie mam pojęcia jak długo na @ teraz będę czekać. No i czy wszystko oczyści mi się samo naturalnie.

Kinia przykro mi. Sama przechodziłam niski poziom bety i lekarz za każdym razem wylewał mi kubeł zimnej wody na głowę. Teraz podchodzę do tego z dystansem. Rok temu nawet po iui mi beta wyszła 13,88 w 12 dniu po iui i miesiączka normalnie przyszła. Nie dość że mamy problem z zapłodnieniem, to jak już zapłodnią to problem z zarodkiem. Niech to szlak:angry:

Kinga tak mi przykro, bardzo wierzyłam,że Ci się uda :-( takie to niesprawiedliwe :-( wiem,że teraz to nie ma słów które mogą pocieszyć, życzę Ci dużo siły do dalszej walki i aby jak najszybciej się udało

kinga , teoretycznie wszystko powinno oczyscic sie samoistnie, ale skonsultuj sie z Twoim lekarzem, on na pewno poznal Twoj organizm i bedzie wiedzial jak Ci pomoc, pierwsza @ po poronieniu dostalam po 8 tygodniach, trwalo to u mnie dlugo, ale kolejna przyszla tylko 6 dni spozniona ,

reklama
Kinga bardzo mi przykro. niestety przytrafilo ci sie dokladnie to samo co mi. Jak odstawisz teraz leki bedziesz miala okres za 3-4 dni.

nie poddawaj sie!!!!

mi moja lekarka powiedziala, ze najwazniejsze ze beta byla, to jest bardzo dobry znak! tak to juz jest w przyrodzie ze bardzo czesto zarodek nie daje rady. zwykle kobiety nawet o tym nie maja pojecia! niestety tylko my jestesmy skazane na robienie tej bety codziennie prawie :(

ja startuje w nowym roku na pewno... wiem jak sie czujesz, wyplacz sie porzadnie!! ja plakalam non stop ponad tydzien zanim sie pozbieralam.

powodzenia!

Do góry