reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lawendowy...te buciki i twoje szaliczki sa prze-cu-dow-ne!! artystka z ciebie! jak tylko sie dowiem, ze jestem w ciazy to zamawiam takie buciki!

Kinga...to ja biore no-spe...nie jest ona w ciazy zakazana, a wrecz wskazana, zeby nie bylo skurczy...
poza tym nie biore jej na wlasna reke tylko mam taki nakaz od lekarza, widocznie widzial u mnie przyczyne, zeby brac ja 3x dziennie..i tak biore...
po twoim poscie troche sie zdenerwowalam i zaczelam czytac troche w necie na ten temat, wiele kobiet bralo no-spe i na poczatku ciazy, aby nie doprowadzic do skurczy macicy oraz kobiety w ostatnich tygodniach ciazy, na przedwczesny porod.

trzymam kciuki za twoja betke dzis, nic sie nie martw, bedzie ok!!!!:tak:

Agapl...dziekuje kochana, ze pytasz...samopoczucie juz lepsze. chyba dochodze psychicznie do siebie... moj wyjechal na podyplomowke na weekend, wiec ja przenioslam sie do rodzicow na noc i jakos mi sie poprawilo :-) chyba samotnosc mi nie sluzy:tak:
a jak u ciebie?

Asiex...kochanie dawaj na betke dzis, powinno juz cos wyjsc, jak masz sie stresowac to lepiej zrobic i miec z glowy! i tak odwazna jestes, ze nagle sie zdecydowalas:tak:
zaciskam kciukasy && o 14 najmocniej!!

polecacie moze jakies dobre komedie romantyczne?

miliaa stresik jest, niestety jestem strasznie niecierpliwa i chyba jutro w pracy byłabym nie do życia, a tak będzie jaśniej.

Z komedii polecam "odrobina nieba" z bardzo przystojnym Gaelem Garcia Bernal:-)

asiex kciukasy również dla Ciebie, niech betka będzie wysoka :-)&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny a ja nie wiem co się ze mną dzieje, to chyba pogoda. Przed 8 wstałam, trochę się pokręciłam, zjadłam śniadanie i o 10 poszłam na drzemkę. Wstałam o 12 i nadal jestem nieprzytomna.
Asiex mi tak co 2 dni słabo się robi, bardzo często jak w nocy raptownie wstanę i pójdę do wc siusiu. Muszę trochę posiedzieć, aby mi przeszło. Nie wiem czy to jest związane z moim ciągle niskim ciśnieniem, czy może powinnam pójść do lekarza.

Mi lekarze mówili, że zwykłej nospy można zjeść do 5 dziennie.Aktualnie nie czuję żadnych skurczy, więc nie jem - ale jak czułam, to jadłam.

Kinga i Asiex - trzymam kciuki i czekam na wieści.

madzialenak
może lepiej idź do lekarza
miliaa
to dobrze, ze lepiej sie czujesz

a ja wam sie pochwale, ze mój mąż kochany zrobił mi prezent i kupił mebelki do pokoju dziecięcego. Takie o których marzyłam ;-)
Wiem, wiem .. Niektóre z Was powiedzą, ze za wcześnie.. ale my i tak wiemy, ze dzidziusia będziemy mieć I KONIEC I KROPKA hihi
:-D

reklama
sweet

561020_363114690452154_1269663352_n.jpg

Do góry