reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana
Zaciskam kciuki już teraz!
Dziewczyny bierzcie embroGlue ja miałam przy dwóch transferach do tego jeszcze nacinaną otoczkę.
Kochana sciskaj i nie puszczaj :-) :) ja właśnie ten sam zestaw teraz dodatkowo scratching. Zobaczymy... jeszcze jakaś sensowana obstawa lekowa i mam nadzieje ze choc jedno malenstwo zostane. No chyba z jest u mnie jakis nie zbadany czynnik

Ostatnia edycja:
reklama
Do transferu od 2dc 3x1 estrofem dowcipnie i później włączona była luteina 3x2 ale nie pamiętam w którym dniu cyklu.

W dniu transferu: 2h przed 2x1: relanium buscopan i nospa forte - to samo 2h po transferze.
Później:
Do 6 dpt 3x1: relanium buscopan i nospa forte (co 8h)
DzoeKi kochana juz zapisalam na kartce wiec bede miec. Musze sobie to spisac wszystko i tak stosować

No to pozamiatane:(
To ze strony novum co zawarte jest w cenie icsi.
Jakos nigdy o to nie zapytalam, wiec nie jestem pewna ale wydaje mi sie ze i inne dziewczyny z novum tak pisały...
20190627_211726.jpeg

reklama
Do góry