W opakowaniu jest chyba 20 albo 30 tabletek. Ostatnio nawet miałam jego zapas. lekarz sam to zaproponował, ponoć ma On też wyciszac skurcze macicy.Jaka dawka tego relanium? Lekarz ci przepisał bezproblemu ?
reklama
Justyska13
Fanka BB :)
Liliana87
Czyli się udało?Też jestem po IVF już 20 tydzień mnóstwo po drodze przeciwność chętnie podzielę się doświadczeniami.
A jakie przeciwności jesli moge zapytac? Napiszesz cos wiecej?
Justyska13
Matko wybacz przeciez napisalas ze 2 x dzienni :-)Pierwsza tabletkę 2 godziny przed transferem, brałam to dwa razy dziennie przez 5 dni.
ilmenau
Lekarz z kliniki wg mnie ogarnie. Mthfr to wskazanie do kwasu foliowego metylowanego. A pai1 do heparyny. Ale poniewaz sa to heterozygoty a nie homozygoty to jest szansa ze u Ciebie dziala dobry gen i wcale nie potrzebujesz heparyny. Ale dadza Ci na wszelki wypadek.Wirusologia ma swoja waznosc bo zawsze mozna sie czyms zarazic.Tu bym sie nie zgodzila w kwestii @Cytrynka222. Ja mam pai1 w hetero i mthfr w hetero i Pasnik zalecil heparyne tylko do konca I trymestru a cala ciaze acard.
Gdyby miala pai1 w homozygocie to prawdopodobnie cala ciaze. Kolezanka tak ma i Pasnik tak wlasnie zalecil.
A widzisz, ja miałam tak jak ty i wujek zlecił heparyne przez całą ciążę i połóg. A Cytrynka ma jeszcze mutacje w czynniku V. Jestem ciekawa co hepatolog na to.
Gratuluje dobrych informacji z usg! I z niecierpliwością czekam na informacje o u Kurczaczka!
Forget-me-not...
Ja mam takie wyniki jak @Cytrynka122 plus dwie heterozygoty w MTHFR i dostalam w zaleceniach od P. tylko heparyne (bez acardu) do min 8tc.A widzisz, ja miałam tak jak ty i wujek zlecił heparyne przez całą ciążę i połóg. A Cytrynka ma jeszcze mutacje w czynniku V. Jestem ciekawa co hepatolog na to.
Gratuluje dobrych informacji z usg! I z niecierpliwością czekam na informacje o [emoji3590] u Kurczaczka!
Jak widac każdy inaczej, nie wiem od czego to zależy[emoji6]
Forget-me-not...
@jagodaaga
Wrzucam wyniki
Tak ogolnie z tego co wiem to cytokiny Th1 czyli INF, TNF, IL2 dobrze jak sa nisko i u Ciebie tak jest, a Th2 jako ochrona zarodka dobrze jak są wysoko (szczegolnie IL10) no i tu u Ciebie chyba troche za nisko. Chociaz wspolczynnik INF/IL10 powinien byc ponizej 0.5 a Ty masz 0.1 wiec ok.
A jak P. to wszystko razem interpretuje to juz czarna magia...
Czekasz jeszcze na jakies wyniki czy juz wszystko masz?
reklama
Forget-me-not...
Ja bralam. PrivKtóra z Was brała accofil?
Podziel się: