reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak ogolnie z tego co wiem to cytokiny Th1 czyli INF, TNF, IL2 dobrze jak sa nisko i u Ciebie tak jest, a Th2 jako ochrona zarodka dobrze jak są wysoko (szczegolnie IL10) no i tu u Ciebie chyba troche za nisko. Chociaz wspolczynnik INF/IL10 powinien byc ponizej 0.5 a Ty masz 0.1 wiec ok.
A jak P. to wszystko razem interpretuje to juz czarna magia...

Czekasz jeszcze na jakies wyniki czy juz wszystko masz?
Wydaje mi się że już wszystkie mam. Chcesz zobaczyć?

reklama
@sksk ja juz po wizycie. Wszystko ladnie wyglada a dzis 25dc. Lekarz bez zastanawiania sie zrobil scratching i powiem szczerze ze to nie bolalo takie dziwne uczucie jakby mialo mnie bolec podbrzusze przed okresem(szycie po punkcji bardziej mega bardziej bolalo). Oczywiscie @Dgd @ilmenau doktorek nie kazal patrzec na prolaktyne ze nie ma to znaczenia (pierdu pierdu) dobrzr ze sama sobie to ogarnęłam. Mam czekac na @ i od 2dc estrofem 3x1 i dostalam jakis specyfik sildenafil actavis 4x 1/2 (lekarz sie zasmial ze to wiagra) wszytko dopochwowo. Yyy kiedys cos o tym czytalam ale nie pamiętam po co i na co to? Sadze ze na endo lepsze?
@anielka0612 slonce bierz embrioglue, ja powiedzialam swojemu lekarzowi ze chce wszystko co moze pomoc w tym by sie udalo.

Jak dostane @ mam sie umawiac na wizyte na 10dc i wtedy bedzie monitoring endo jak przyrasta. Lekarz powiedzial ze wszystko zalezy teraz od endometrium czy i kiedy bedzie crio
Zaciskam kciuki już teraz!
Dziewczyny bierzcie embroGlue ja miałam przy dwóch transferach do tego jeszcze nacinaną otoczkę.

A po transferze? @Vinszka ty tez mialas obstawe lekow wiem ze juz to pisalas i to kilka razy ale jesli to nie problem napisz prosze jak i co bralas. @Vinszka ty jakie leki i dawki mialas do crio?
Do transferu od 2dc 3x1 estrofem dowcipnie i później włączona była luteina 3x2 ale nie pamiętam w którym dniu cyklu.

W dniu transferu: 2h przed 2x1: relanium buscopan i nospa forte - to samo 2h po transferze.
Później:
Do 6 dpt 3x1: relanium buscopan i nospa forte (co 8h)

Do transferu od 2dc 3x1 estrofem dowcipnie i później włączona była luteina 3x2 ale nie pamiętam w którym dniu cyklu.

W dniu transferu: 2h przed 2x1: relanium buscopan i nospa forte - to samo 2h po transferze.
Później:
Do 6 dpt 3x1: relanium buscopan i nospa forte (co 8h)
Na co jest buscopan?

reklama
Do góry