reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Właśnie dziewczyny powiedzcie jak to powinno być z tym piciem. Ja ostatnio opiłam się wody i problem był z usg by przycisnąć bo mało co nie sikałam, śmiałam się że jak mi bardziej przycisną głowicę to siknę lekarzowi między oczy haha :) jak najlepiej powinno być?
Ja wypiłam przed samym transferem jakieś 2 może 3 szklanki wody, lekarz nie mówił że za mało czy za bardzo wypełniony pęcherz, a ja nie miałam łez w oczach z powodu nadmiernego wypełnienia pęcherza:-p

reklama
Jestem już po punkcji. Właśnie leże na łóżku pod kroplówką. ☺ nie było aż tak źle ☺ i czuję się całkiem dobrze, nawet żadnych leków przeciwbólowych nie chciałam. Mam nadzieję, że się uda. Że w końcu ta nasza różowa dupcia przyjdzie na świat. Leczę się w Gamecie w Kielcach.
To super, ze się dobrze czujesz :) Czyli nie taki diabeł straszny jak go malują;)

Teraz niech się ładnie seksuja na szkiełku, żeby piekne zarodeczki były:-D
Bedziesz już coś dziś wiedziała, czy dopiero pozniej?

Dziewczyny mam wyniki z teombofilii 3 czynniki wyszły nieprawidłowe: czynnik V(R2), MTHFR_1298A-C układ heterozygotyczny i PAI_1 4G Układ heterozygotyczny. Wystarczą tu same leki od prowadzacego? Czy szukać specjalisty?

Właśnie dziewczyny powiedzcie jak to powinno być z tym piciem. Ja ostatnio opiłam się wody i problem był z usg by przycisnąć bo mało co nie sikałam, śmiałam się że jak mi bardziej przycisną głowicę to siknę lekarzowi między oczy haha :) jak najlepiej powinno być?
Na www Invimedu jest napisane, że ok 30 min przed transferem należy wypić ok litr wody. Ale nauczona doswiadczeniem (mój transfer opoznil się o ponad godzinę bo była obsuwa) jeśli dojdzie do kolejnego to będę pić dopiero po wyjściu z gabinetu i udając się na salę zabiegową. Pęcherz przecież od razu się napełnia. Jeśli będzie zbyt mało wypełniony to pewnie dadzą kubek wody a jak za dużo-to kazą się wysikac do momentu komfortu, tak jak mi ;)

To super, ze się dobrze czujesz :) Czyli nie taki diabeł straszny jak go malują;)

Teraz niech się ładnie seksuja na szkiełku, żeby piekne zarodeczki były:-D
Bedziesz już coś dziś wiedziała, czy dopiero pozniej?
Na razie czekam w klinice na wizytę na sali pozabiegowej. Jak tylko się coś dowiem dam znać ☺

Cześć, Mysza 87 lub inne dziewczyny mam prośbę właśnie podchodzę do IV procedury ivf, jak pewnie każda z Was wie nie mam już refundacji na leki. Gdyby, któraś z Was miała leki na zbyciu proszę o kontakt buziaczekja@interia.pl
Dziękuję i życzę wszystkim powodzenia.

reklama
Do góry