reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Też sie balam bo nie wiedziałam co mnie czeka. Ale punkcja przebiegla u mnie bezbolesnie. Budzisz się juz w lozku pod kołderką. Mi żadnego tampona nie wkladali ;) gorzej z transferem bo się ochlalam tak tej wody, że aż mnie skręca ło a transfer opoznil się o ponad godzinę!! Jak kobitka mi podejrzala na usg pęcherz to "o mój Boże!". Musiałam się trochę wysikać hehe. Więc możesz chyba przed ssmym transferem wypić te litr wody i starczy. Po co się męczyć :p
Klinki źle tłumacza :( mówią" pełny pęcherz " a my pijemy liteami ta wodę i nie siusiamy po 2 godziny a nie oto chodzi :/
Dokładnie najlepiej wypic przed samym transferem a nie kilka godzin przed

reklama
Klinki źle tłumacza :( mówią" pełny pęcherz " a my pijemy liteami ta wodę i nie siusiamy po 2 godziny a nie oto chodzi :/
Dokładnie najlepiej wypic przed samym transferem a nie kilka godzin przed
Właśnie dziewczyny powiedzcie jak to powinno być z tym piciem. Ja ostatnio opiłam się wody i problem był z usg by przycisnąć bo mało co nie sikałam, śmiałam się że jak mi bardziej przycisną głowicę to siknę lekarzowi między oczy haha :) jak najlepiej powinno być?

Wiadomo, ze chciałybyśmy już osiągnąć upragniony cel, bo po to to wszystko robimy. Ale czasami naprawdę warto jeszcze chwilke poczekac. Nie chce Cię namawiać, zrobisz jak uważasz.
Nie jest tez mało tych pęcherzyków. Najwazniejsze, żeby były dojrzałe i żeby się ładnie zapłodnily. Nie liczy się ilość, ale jakość i wystarczy jeden, żeby była różowa dupcia ;)
W jakiej klinice w ogole się leczysz?
Jestem już po punkcji. Właśnie leże na łóżku pod kroplówką. ☺ nie było aż tak źle ☺ i czuję się całkiem dobrze, nawet żadnych leków przeciwbólowych nie chciałam. Mam nadzieję, że się uda. Że w końcu ta nasza różowa dupcia przyjdzie na świat. Leczę się w Gamecie w Kielcach.

@Mysza87 mocne ✊ ✊ ✊ za koszyk jajeczek
@sylwia113 niech beta bedzie pozytywna i rośnie do nieba :)
@Kurcia PIEKNYCH widoków na usg byś ujżała swoje szczęście:):):):) niech ten cud trwa
@Justyska13 dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki bym usłyszała dobre wieści od lekarza, by udało się jeszcze teraz zrobić steathing endometrium

MIŁEGO DNIA
Justyska13 trzymam za Ciebie baaardzo mocne kciuki ✊ ✊ ✊. Damy radę, bo kto jak nie my W końcu wszystkie się doczekamy naszych małych cudów. Musi być dobrze. Ja już po punkcji, właśnie piszę do was z łóżka na sali leżąc pod kroplówką. Punkcja nie taka zła, i całkiem nieźle się czuję. Zobaczymy co powie lekarz na wizycie, jak mnie z łóżka wypuszczą. Trzymajcie kciuki. ☺

Właśnie dziewczyny powiedzcie jak to powinno być z tym piciem. Ja ostatnio opiłam się wody i problem był z usg by przycisnąć bo mało co nie sikałam, śmiałam się że jak mi bardziej przycisną głowicę to siknę lekarzowi między oczy haha :) jak najlepiej powinno być?
[/QUOTE

ja zrobiłam siku normalnie przed wejściem do sali .Wypiłam pół litra wody zanim usiadłam na fotel i lekarz mówił pęcherz idealny

Justyska13 trzymam za Ciebie baaardzo mocne kciuki ✊ ✊ ✊. Damy radę, bo kto jak nie my W końcu wszystkie się doczekamy naszych małych cudów. Musi być dobrze. Ja już po punkcji, właśnie piszę do was z łóżka na sali leżąc pod kroplówką. Punkcja nie taka zła, i całkiem nieźle się czuję. Zobaczymy co powie lekarz na wizycie, jak mnie z łóżka wypuszczą. Trzymajcie kciuki. ☺
Super niech sie teraz namietny sex rozpoczyna na szkiełku :-) :)

reklama
Do góry