Ja wypiłam przed samym transferem jakieś 2 może 3 szklanki wody, lekarz nie mówił że za mało czy za bardzo wypełniony pęcherz, a ja nie miałam łez w oczach z powodu nadmiernego wypełnienia pęcherzaWłaśnie dziewczyny powiedzcie jak to powinno być z tym piciem. Ja ostatnio opiłam się wody i problem był z usg by przycisnąć bo mało co nie sikałam, śmiałam się że jak mi bardziej przycisną głowicę to siknę lekarzowi między oczy haha jak najlepiej powinno być?
reklama
Cytrynka122
Fanka BB :)
@Justyska13 Proszę wpisz mnie na 8 lipca wizyta przed transferem
anielka0612
To super, ze się dobrze czujesz Czyli nie taki diabeł straszny jak go malująJestem już po punkcji. Właśnie leże na łóżku pod kroplówką. ☺ nie było aż tak źle ☺ i czuję się całkiem dobrze, nawet żadnych leków przeciwbólowych nie chciałam. Mam nadzieję, że się uda. Że w końcu ta nasza różowa dupcia przyjdzie na świat. Leczę się w Gamecie w Kielcach.
Teraz niech się ładnie seksuja na szkiełku, żeby piekne zarodeczki były
Bedziesz już coś dziś wiedziała, czy dopiero pozniej?
Cytrynka122
Dziewczyny mam wyniki z teombofilii 3 czynniki wyszły nieprawidłowe: czynnik V(R2), MTHFR_1298A-C układ heterozygotyczny i PAI_1 4G Układ heterozygotyczny. Wystarczą tu same leki od prowadzacego? Czy szukać specjalisty?
Agnieszka322
Zaciekawiona BB
Na www Invimedu jest napisane, że ok 30 min przed transferem należy wypić ok litr wody. Ale nauczona doswiadczeniem (mój transfer opoznil się o ponad godzinę bo była obsuwa) jeśli dojdzie do kolejnego to będę pić dopiero po wyjściu z gabinetu i udając się na salę zabiegową. Pęcherz przecież od razu się napełnia. Jeśli będzie zbyt mało wypełniony to pewnie dadzą kubek wody a jak za dużo-to kazą się wysikac do momentu komfortu, tak jak miWłaśnie dziewczyny powiedzcie jak to powinno być z tym piciem. Ja ostatnio opiłam się wody i problem był z usg by przycisnąć bo mało co nie sikałam, śmiałam się że jak mi bardziej przycisną głowicę to siknę lekarzowi między oczy haha jak najlepiej powinno być?
Na razie czekam w klinice na wizytę na sali pozabiegowej. Jak tylko się coś dowiem dam znać ☺To super, ze się dobrze czujesz Czyli nie taki diabeł straszny jak go malują
Teraz niech się ładnie seksuja na szkiełku, żeby piekne zarodeczki były
Bedziesz już coś dziś wiedziała, czy dopiero pozniej?
Cześć, Mysza 87 lub inne dziewczyny mam prośbę właśnie podchodzę do IV procedury ivf, jak pewnie każda z Was wie nie mam już refundacji na leki. Gdyby, któraś z Was miała leki na zbyciu proszę o kontakt buziaczekja@interia.pl
Dziękuję i życzę wszystkim powodzenia.
Dziękuję i życzę wszystkim powodzenia.
Agnieszka322
Zaciekawiona BB
Też mam wizytę 8 lipca ale jako konsultacja co dalej robimy. 3 czerwca był niestety nieudany transfer.@Justyska13 Proszę wpisz mnie na 8 lipca wizyta przed transferem
Śliwka12345
A jesteś w stanie mi zinterpretować wynik?Ja miałam .
reklama
Cytrynka122
@Agnieszka322 Trzymam kciuki za Ciebie Ja zobaczę co będzie ze mną, przyszły mi wyniki z trombofilii i nie wiem co dalejTeż mam wizytę 8 lipca ale jako konsultacja co dalej robimy. 3 czerwca był niestety nieudany transfer.
Podziel się: