reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Właśnie dziewczyny powiedzcie jak to powinno być z tym piciem. Ja ostatnio opiłam się wody i problem był z usg by przycisnąć bo mało co nie sikałam, śmiałam się że jak mi bardziej przycisną głowicę to siknę lekarzowi między oczy haha :) jak najlepiej powinno być?
Ja wypiłam przed samym transferem jakieś 2 może 3 szklanki wody, lekarz nie mówił że za mało czy za bardzo wypełniony pęcherz, a ja nie miałam łez w oczach z powodu nadmiernego wypełnienia pęcherza:-p

reklama
Jestem już po punkcji. Właśnie leże na łóżku pod kroplówką. ☺ nie było aż tak źle ☺ i czuję się całkiem dobrze, nawet żadnych leków przeciwbólowych nie chciałam. Mam nadzieję, że się uda. Że w końcu ta nasza różowa dupcia przyjdzie na świat. Leczę się w Gamecie w Kielcach.
To super, ze się dobrze czujesz :) Czyli nie taki diabeł straszny jak go malują;)

Teraz niech się ładnie seksuja na szkiełku, żeby piekne zarodeczki były:-D
Bedziesz już coś dziś wiedziała, czy dopiero pozniej?

Dziewczyny mam wyniki z teombofilii 3 czynniki wyszły nieprawidłowe: czynnik V(R2), MTHFR_1298A-C układ heterozygotyczny i PAI_1 4G Układ heterozygotyczny. Wystarczą tu same leki od prowadzacego? Czy szukać specjalisty?

Właśnie dziewczyny powiedzcie jak to powinno być z tym piciem. Ja ostatnio opiłam się wody i problem był z usg by przycisnąć bo mało co nie sikałam, śmiałam się że jak mi bardziej przycisną głowicę to siknę lekarzowi między oczy haha :) jak najlepiej powinno być?
Na www Invimedu jest napisane, że ok 30 min przed transferem należy wypić ok litr wody. Ale nauczona doswiadczeniem (mój transfer opoznil się o ponad godzinę bo była obsuwa) jeśli dojdzie do kolejnego to będę pić dopiero po wyjściu z gabinetu i udając się na salę zabiegową. Pęcherz przecież od razu się napełnia. Jeśli będzie zbyt mało wypełniony to pewnie dadzą kubek wody a jak za dużo-to kazą się wysikac do momentu komfortu, tak jak mi ;)

To super, ze się dobrze czujesz :) Czyli nie taki diabeł straszny jak go malują;)

Teraz niech się ładnie seksuja na szkiełku, żeby piekne zarodeczki były:-D
Bedziesz już coś dziś wiedziała, czy dopiero pozniej?
Na razie czekam w klinice na wizytę na sali pozabiegowej. Jak tylko się coś dowiem dam znać ☺

Cześć, Mysza 87 lub inne dziewczyny mam prośbę właśnie podchodzę do IV procedury ivf, jak pewnie każda z Was wie nie mam już refundacji na leki. Gdyby, któraś z Was miała leki na zbyciu proszę o kontakt buziaczekja@interia.pl
Dziękuję i życzę wszystkim powodzenia.

reklama
Do góry