Agnieszka322
Zaciekawiona BB
Ja też trzymam kciuki za wszystkich bo to, że Wam się udaje to nadzieja dla nas staraczek że to działa i ma sens!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Justyska13 trzymam za Ciebie baaardzo mocne kciuki . Damy radę, bo kto jak nie my W końcu wszystkie się doczekamy naszych małych cudów. Musi być dobrze. Ja już po punkcji, właśnie piszę do was z łóżka na sali leżąc pod kroplówką. Punkcja nie taka zła, i całkiem nieźle się czuję. Zobaczymy co powie lekarz na wizycie, jak mnie z łóżka wypuszczą. Trzymajcie kciuki. ☺
Dziękuję kochana@Mysza87 mocne za koszyk jajeczek
@sylwia113 niech beta bedzie pozytywna i rośnie do nieba
@Kurcia PIEKNYCH widoków na usg byś ujżała swoje szczęście niech ten cud trwa
@Justyska13 dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki bym usłyszała dobre wieści od lekarza, by udało się jeszcze teraz zrobić steathing endometrium
MIŁEGO DNIA
Też czekam na wyniki trombofilii, powinny być za tydzień, także może jakaś mądra głowa Ci odpowie na wcześniejsze pytanie, bo ja nie mam pojęcia jak to się interpretuje...@Agnieszka322 Trzymam kciuki za Ciebie Ja zobaczę co będzie ze mną, przyszły mi wyniki z trombofilii i nie wiem co dalej
Spokojnie Myszko...Trochę się załamałam. Pobrali mi tylko dwie komórki. Jedna podobno zła. Więc została tylko jedna do zapłodnienia. W sobotę mają dzwonić czy powstanie zarodek i kiedy ewentualny transfer. Trochę się załamałam. Chyba nie ma szans...
Nie martw sie cytrynka. Teraz co druga to ma..a ile ma i.o tym nie wie? Bedzie wszystko dobrze@Agnieszka322 Trzymam kciuki za Ciebie[emoji110][emoji110] Ja zobaczę co będzie ze mną, przyszły mi wyniki z trombofilii i nie wiem co dalej
Patrzyłam na moje wyniki i mam tez nieprawidłowości w czynniku VR2 i PAI1, ale trochę inne. Dostałam zalecenia na heparynę. Ale tak naprawdę to musi Ci to zinterpretować ktoś mądrzejszy ode mnieDziewczyny mam wyniki z teombofilii 3 czynniki wyszły nieprawidłowe: czynnik V(R2), MTHFR_1298A-C układ heterozygotyczny i PAI_1 4G Układ heterozygotyczny. Wystarczą tu same leki od prowadzacego? Czy szukać specjalisty?
Postaraj się nie denerwowac. Pamiętaj, ze wystarczy jeden zarodek, żeby był sukces. A na pewno nie wolno się załamywać. Bedzie dobrze i tej wersji się trzymamyTrochę się załamałam. Pobrali mi tylko dwie komórki. Jedna podobno zła. Więc została tylko jedna do zapłodnienia. W sobotę mają dzwonić czy powstanie zarodek i kiedy ewentualny transfer. Trochę się załamałam. Chyba nie ma szans...