reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Justyska13 trzymam za Ciebie baaardzo mocne kciuki ✊ ✊ ✊. Damy radę, bo kto jak nie my W końcu wszystkie się doczekamy naszych małych cudów. Musi być dobrze. Ja już po punkcji, właśnie piszę do was z łóżka na sali leżąc pod kroplówką. Punkcja nie taka zła, i całkiem nieźle się czuję. Zobaczymy co powie lekarz na wizycie, jak mnie z łóżka wypuszczą. Trzymajcie kciuki. ☺
990793

@Mysza87 mocne ✊ ✊ ✊ za koszyk jajeczek
@sylwia113 niech beta bedzie pozytywna i rośnie do nieba :)
@Kurcia PIEKNYCH widoków na usg byś ujżała swoje szczęście:):):):) niech ten cud trwa
@Justyska13 dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki bym usłyszała dobre wieści od lekarza, by udało się jeszcze teraz zrobić steathing endometrium

MIŁEGO DNIA
Dziękuję kochana ;-) ;)
Czuję moc! :-) :):yes:

Trochę się załamałam. Pobrali mi tylko dwie komórki. Jedna podobno zła. Więc została tylko jedna do zapłodnienia. W sobotę mają dzwonić czy powstanie zarodek i kiedy ewentualny transfer. Trochę się załamałam. Chyba nie ma szans...

Trochę się załamałam. Pobrali mi tylko dwie komórki. Jedna podobno zła. Więc została tylko jedna do zapłodnienia. W sobotę mają dzwonić czy powstanie zarodek i kiedy ewentualny transfer. Trochę się załamałam. Chyba nie ma szans...
Spokojnie Myszko... :hmm:
Nie ma się co stresować niepotrzebnie :)

Dziewczyny mam wyniki z teombofilii 3 czynniki wyszły nieprawidłowe: czynnik V(R2), MTHFR_1298A-C układ heterozygotyczny i PAI_1 4G Układ heterozygotyczny. Wystarczą tu same leki od prowadzacego? Czy szukać specjalisty?
Patrzyłam na moje wyniki i mam tez nieprawidłowości w czynniku VR2 i PAI1, ale trochę inne. Dostałam zalecenia na heparynę. Ale tak naprawdę to musi Ci to zinterpretować ktoś mądrzejszy ode mnie ;)
Postaraj się nie denerwowac. Pamiętaj, ze wystarczy jeden zarodek, żeby był sukces. A na pewno nie wolno się załamywać. Bedzie dobrze i tej wersji się trzymamy:)

reklama
W lutym zaczęłam całe starania do procedury badanie krwi HIV HCV Tokspoplazmoza itp.(prawie 700zl :/ ) Lekarz potwierdził ciążę i kazał mi powtórzyć wszystkie badania .No ale po co? one tracą ważność czy jak? Czy któraś tak miała?

Do góry