reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, a ja dzisiaj robiłam sikany test i mi nie wyszedł, tzn. wyszedł negatywny. Miałam sprawdzić betę i progesteron jutro, ale pojadę dzisiaj. Chyba mi lekarz nic nie powie. Wydaje mi się, że betka chyba spadła:wściekła/y: Ale konkretnie będę wiedzieć po południu. Inaczej test by wyszedł pozytywny. Ta biegunka to chyba oczyszczanie organizmu było. Chyba zeświruję do południa, ale wcześniej nie mogę pojechać.

Ostatnia edycja:
reklama
Kinga może test był do kitu. już nie raz tak było że dziewczynom beta rosła a testy nie wychodziły.mam nadzieję że i w twoim przypadku tak będzie. trzymam mocno kciuki

miłej Niedzieli życzę i takiej gromadki maluchów

65167_362726390490984_2068712168_n.jpg

Madzialenak - coś podobnego miałam jak byłam poprzednio w ciąży, tzn. biegunkę właśnie około terminu co się źle stało. Boję się więc powtórki. No, a poza tym test negatywny...

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczyny :-)

Kinga, nie sadze,zeby biegunka cos miala wspolnego z maluszkiem. Pamietasz Elala tez tutaj pisala zaniepokojona biegunka a maluszkom nic nie bylo. Trzymam mocno kciuki za bete!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lawendowy, faktycznie nie wskazane jest zgubic dlugopis hihih bo moze zle sie to wszystko skonczyc a kto by pomyslal hihihi:-D

Asiex, Milaa, Sznurki jak dzis samopoczucie????

Madzialenak, to juz jutro kolejny WIELKI DZIEN!!! :-)

MIELGO DNIA!!!

Kinga ? jaki negatywny test? jak się czujesz?

dopiero doczytałam że Ty sikany zrobiłaś - Kinga, nie martw się - beta jest ważna, nie taki test - takie testy nie zawsze wychodzą, pisała tu dziewczyna kiedyś co była już długo w ciąży a taki test dalej nie wychodził... trzymam kciuki za betkę &&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Gotadora - robiłam test sikany dzisiaj i wyszedł nadal negatywny. Temu mam mega stresa. Chociaż i tak nic nie poradzę na to co się dzieje. Temu jadę dzień wcześniej zrobić betkę. Chcę wiedzieć co i jak. Inaczej kolejną noc będę miała z głowy.

Do góry