reklama
Kinga_1
Fanka BB :)
Dziewczyny przypomnijcie mi jeszcze czy w ciąży można brać no-spę? Bo na ulotce pisze, że nie.
madzialenak
mama na pełen etat
kinga można , ja w pierwszej ciąży często brałam z powodu bóli brzucha
Ostatnia edycja:
asiex
Hej Dziewczyny!
Kinga trzymaj się, testem sikanym się nie przejmuj, wiele razy słyszałam, że nie wychodził, a babki były w ciąży, ale dobrze, że poszłaś już na betkę, bo ten stres jest zupełnie niewskazany.
U mnie wszystko ok, nic nie boli, a dziś jest 10 pt więc nie wiem czy to dobrze czy nie. Tylko rano miałam dziwną akcję pod prysznicem, bo zasłabłam i zrobiło mi się niedobrze nie wiem z czym to miało związek. W każdym razie jakoś wyszłam, usiadłam i mi przeszło. Jutro testowanie i wszystko będzie jasne:-)
Życzę Wam wszystkie pięknej niedzieli i jak najmniej stresu Tobie Kinga
Kinga trzymaj się, testem sikanym się nie przejmuj, wiele razy słyszałam, że nie wychodził, a babki były w ciąży, ale dobrze, że poszłaś już na betkę, bo ten stres jest zupełnie niewskazany.
U mnie wszystko ok, nic nie boli, a dziś jest 10 pt więc nie wiem czy to dobrze czy nie. Tylko rano miałam dziwną akcję pod prysznicem, bo zasłabłam i zrobiło mi się niedobrze nie wiem z czym to miało związek. W każdym razie jakoś wyszłam, usiadłam i mi przeszło. Jutro testowanie i wszystko będzie jasne:-)
Życzę Wam wszystkie pięknej niedzieli i jak najmniej stresu Tobie Kinga
Asiex uważaj w łazience! sprawdź czy jest tam odpowiednia wentylacja, to bardzo niebezpieczne zemdleć pod prysznicem, mi tak się przytrafiło ... lepiej zostawiaj uchylone drzwi i nie bierz prysznica jak sama w domu jesteś
Dzień dobry Kochane!
Kinga tak bardzo sie zmartwilam Twoja sytuacja i bardzo mocno myśle o Tobie zeby wszystko sie wyjaśniło pozytywnie dla ciebie. Mocno trzymam kciuki!!
Dzis 5dpt czuje sie dobrze! Trochę mnie boli biust, ale co jest śmieszne lewa pierś bardziej niż prawa ;-)
dzis znów cała noc przespalam bez wstawania do wc
dzis pierwszy dzień jadę do rodziców na obiadek i za godzinę pieke dla nich ciasto z owocami.
milutkiego dzionka!
Kinga tak bardzo sie zmartwilam Twoja sytuacja i bardzo mocno myśle o Tobie zeby wszystko sie wyjaśniło pozytywnie dla ciebie. Mocno trzymam kciuki!!
Dzis 5dpt czuje sie dobrze! Trochę mnie boli biust, ale co jest śmieszne lewa pierś bardziej niż prawa ;-)
dzis znów cała noc przespalam bez wstawania do wc
dzis pierwszy dzień jadę do rodziców na obiadek i za godzinę pieke dla nich ciasto z owocami.
milutkiego dzionka!
asiex
Gotadora z wentylacją jest tam dość średnio, bo łazienka jest mała, zawsze jak wychodzę spod prysznica to otwieram drzwi. Niestety większość czasu spędzam sama w domu, ale dziś naprawdę się przestraszyłam.
Postanowiliśmy z m, że dziś idziemy na betkę, minęła już 10 doba po transferze i sądzę, że betka powinna już coś pokazać. Wolę to zrobić dziś na względnym luzie niż jutro cały dzień w pracy myśleć co tam wyszło. Tak więc proszę Was kochane ściskajcie kciuki. Na badanie jadę około 14 więc w domku będę wieczorkiem i na pewno się odezwę:-)
Postanowiliśmy z m, że dziś idziemy na betkę, minęła już 10 doba po transferze i sądzę, że betka powinna już coś pokazać. Wolę to zrobić dziś na względnym luzie niż jutro cały dzień w pracy myśleć co tam wyszło. Tak więc proszę Was kochane ściskajcie kciuki. Na badanie jadę około 14 więc w domku będę wieczorkiem i na pewno się odezwę:-)
reklama
lawendowy_sen
Przesyłam Wam magiczne gwiazdeczki na szczęście. Niech lecą do Was.
Kinga, a dla Ciebie najwięcej gwiazdeczek.
Trzymaj się Kochana. Musisz wierzyć, że będzie dobrze. Myślami jestem z Tobą.
Kinga, a dla Ciebie najwięcej gwiazdeczek.
Trzymaj się Kochana. Musisz wierzyć, że będzie dobrze. Myślami jestem z Tobą.
Podziel się: