reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Agapl, ale słodkości:-)
Ja co prawda robię tylko to, co biżuterią się zowie (pod każdą postacią) i jeszcze bucików nie próbowałam robić.
Ale jeśli będzie taka potrzeba, to szydełko chwycę w dłoń i wydziergam:-)
Ja co prawda robię tylko to, co biżuterią się zowie (pod każdą postacią) i jeszcze bucików nie próbowałam robić.
Ale jeśli będzie taka potrzeba, to szydełko chwycę w dłoń i wydziergam:-)
madzialenak
mama na pełen etat
Agapl śliczne buciki
lawendowy_sen
A tutaj można zobaczyć wszystkie szydełkowe szaliczki-naszyjniczki i nie tylko
Biżuteria z Lawendowego Snu | Sklepik z ręcznie tworzoną biżuterią
Biżuteria z Lawendowego Snu | Sklepik z ręcznie tworzoną biżuterią
Kinga_1
Misia1974 - nie stresuj się clexane. Wszystko będzie dobrze. Zobaczysz.
Hola - to niezłą temperaturkę u siebie miałaś. Ja w nocy miałam minus 14, a teraz minus 12 mam.
Miliaa - nie przejmuj się objawami lub brakiem objawów. Ja w zasadzie czułam się normalnie. Tylko od czasu do czasu objawy jak na @ miałam. Teraz dopiero częściej coś czuję, że się coś dzieje. Zwłaszcza mdłości i jak na @ objawy ( tzn. nie że mnie coś mocno boli, po prostu rozciąganie jakby i w kręgosłupie ból).
Asiex - masz rację zarodek zagnieżdża się między 6 a 10 dniem nawet. Więc 3 dnia faktycznie za dużo objawów nie będzie.
Madzialenak - super, że tyle zarodeczków już masz. Teraz oby do poniedziałku i będziesz miała je ze sobą już. To całkiem niedługo.
A ja dzisiaj byłam w klinice po odbiór recepty, wybrałam choinkę u leśniczego ( na razie rośnie jeszcze zaznaczona tylko), przebrałam pościel, a teraz odpoczywam sobie. Strasznie szybko się teraz męczę. No i nie mam pojęcia kto to wymyślił, że niby poranne mdłości ( ja bym je nazwała całodobowymi).
Hola - to niezłą temperaturkę u siebie miałaś. Ja w nocy miałam minus 14, a teraz minus 12 mam.
Miliaa - nie przejmuj się objawami lub brakiem objawów. Ja w zasadzie czułam się normalnie. Tylko od czasu do czasu objawy jak na @ miałam. Teraz dopiero częściej coś czuję, że się coś dzieje. Zwłaszcza mdłości i jak na @ objawy ( tzn. nie że mnie coś mocno boli, po prostu rozciąganie jakby i w kręgosłupie ból).
Asiex - masz rację zarodek zagnieżdża się między 6 a 10 dniem nawet. Więc 3 dnia faktycznie za dużo objawów nie będzie.
Madzialenak - super, że tyle zarodeczków już masz. Teraz oby do poniedziałku i będziesz miała je ze sobą już. To całkiem niedługo.
A ja dzisiaj byłam w klinice po odbiór recepty, wybrałam choinkę u leśniczego ( na razie rośnie jeszcze zaznaczona tylko), przebrałam pościel, a teraz odpoczywam sobie. Strasznie szybko się teraz męczę. No i nie mam pojęcia kto to wymyślił, że niby poranne mdłości ( ja bym je nazwała całodobowymi).
reklama
Kinga_1
kobitki, ale mam dzis dola...normalnie jestem pewna, ze sie nie udalo, co prawda boaly mnie jajniki, troche wczoraj piersi, brzuch jak na okres...ale dzis rano to wszystko minelo.
tak w ogole to te bole przychodza jakby falami, jest czas, ze boli a jest czas, ze wszystko mi przechodzi. biore 3x dziennie no-spe, moze to od tego...
gorzej sie czulam 1i 2 dpt, a dzis mam 3dpt i juz czuje sie jakbym nie miala zadnego transferu...[/QUOTE.
miliaa
ja mam dokładnie to samo!!!!!!
wstalam rano i nic. Zero bólu. Od 2 dni wstawalam w nocy do wc a dzis cała noc przespalam spokojnie, bez eskapad na siusiu.
Az dziwnie jakoś. I nie czuje sie zle a wręcz przeciwnie, rewelacyjnie ..
Sznurki - a ty nie przesadzasz z tymi samodzielnie branymi lekami? No-spę można brać jak się coś dzieje, a nie 3 razy dziennie ciągle. To jest jakby coś chemia.
Podziel się: