reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Muszę się Wam pochwalić moimi naszyjnikowymi szalami :-)
Wydziergane z mięciutkiej akrylowej włóczki.

Wstawiam na razie jedno zdjęcie, ale jeśli ktoś byłby zainteresowany, to pokażę inne :-)
Łącznie wydziergałam cztery w rożnych wersjach kolorystycznych.

DSC_4171.jpg

reklama
Agapl...no to zaciskamy kciukasy za twoje badania...czekamy na piateczek!

kiciabp...dzis mnie o malo co nie utlukly dziewczynki za moje czarnowidzctwo, wiec ciebie tez ustawiamy do pionu...ja tez malo co czuje, no ale poddawac sie teraz nie mozemy!
brak objawow to chyba tez objaw :-D:tak:

sznurki...ja tak samo, 1dpt lezalam sobie, 2dpt lezalam tez ale juz zaczelam swirowac i wstawalam, robilam sobie jakies herbatki itd, ale caly czas oszczednie, wieczorem zrobilam sobie malutki i krociutki spacerek, 3dpt czyli dzis prawie normalnie funkcjonuje...tzn w ogole sie nie obciazam, ale nie leze caly czas, bylam dzis u rodzicow...
ja mam problem z siedzeniem w domu i mnie takie cos dobija a to chyba gorsze niz odpoczynek;-):rofl2:

Lawendowy Sen piękny szal - zdolniacha z Ciebie :tak: wszystko co robisz jest piękne i kochana -masz cierpliwość, ja kiedyś, kiedyś potrafiłam coś na drutach udziergać, ale niestety - później już nie miałam na takie rzeczy czasu, a jakiś czas temu miałam zamiar znów coś stworzyć, ale skończyło się jedynie na zakupie książki ... co mi zostało z młodości to przemeblowania :-D ...

tak sobie pomyśłałam,że Twoje maleństwa będą najładniej ubrane w Polsce Północnej jak im takie cuda będziesz dziergać :-)

reklama
Dyiewczyny a Molla dalej sie do nikogo nie odezwała? a możed założyła ten profil na fb. ja nie mam ale może któraś z was coś wie. to jej milczenie jest na prawdę niepokojące. chociaż czy żyje dała by znać:-(, przecież się tu o nią martwimy...

Do góry