Kinga_1
Fanka BB :)
Sylwia1985 - ja na Twoim miejscu odpuściłabym, ale klinikę, a nie starania. Ja jestem w Invimed i mnie prowadzi cały czas jeden lekarz, którego sama sobie wybrałam. Nie biegałam i nie biegam po różnych. Stosuję się do jego zaleceń. Sam czasami mnie zapisuje na wizytę i nawet na recepcji nie muszę się umawiać. Mimo tego, że ludzi są tłumy to mam odczucie, że o mnie jako o pacjenta się dba. Zawsze dostanę odpowiedź na każde pytanie ( nawet na to może głupie, wynikające z niewiedzy mojej). No, a panie w recepcji zawsze uśmiechnięte. Jeszcze nikt nigdy mnie tam nie opierniczał, że coś nie tak. Miłe słowo zawsze pod ręką jest tam. Trzymaj się dzielnie kochana.
Kiciabp - super wieści, że już czujesz się lepiej. Na pewno będziesz w tych 50% co dzięki hiperce m.in. się udało. Trzymam za to mocno kciuki.
Benle - trzymaj się kochana. Ciut masz pod górkę jak widzę z różnymi rzeczami, ale pomyśl,że robisz to wszystko nie tylko dla siebie, ale też dla swoich maleństw, które na ciebie czekają niecierpliwie. Niedługo już będą z Tobą. Zobaczysz
Kiciabp - super wieści, że już czujesz się lepiej. Na pewno będziesz w tych 50% co dzięki hiperce m.in. się udało. Trzymam za to mocno kciuki.
Benle - trzymaj się kochana. Ciut masz pod górkę jak widzę z różnymi rzeczami, ale pomyśl,że robisz to wszystko nie tylko dla siebie, ale też dla swoich maleństw, które na ciebie czekają niecierpliwie. Niedługo już będą z Tobą. Zobaczysz