reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kate071 - z tego co pamiętam to musi być enodmetrium chyba powyżej 8 po prostu. Im lepsze tym wiadomo lepiej będzie. Ja miałam ciut powyżej 8. A ty robisz transfer na naturalnym cyklu jak rozumiem? To chyba będzie po 13 dniu cyklu wobec tego. Ja nie miałam crio, ale i tak przed nie licząc witamin to nic nie brałam. Dopiero 2 dni przed duphaston. Ale to za wiele na pewno nie pomogło.

reklama
Gizas witaj. tak ja tam sie leczę a co do sukcesu to był połowiczny ale i tak to był pierwszy raz od 16 lat leczenia kiedy cokolwiek się zaczęło dziać, bo nigdy wcześniej nie byłam nawet w ciąży biochemicznej. Ja jestem zadowolona z ich usług i z mojego gina. co do reklam to myślę że po prostu ostro zaczeli się reklamować bo to stosunkowo mało znana w polsce klinika no i na razie maja tylko jedna siedzibe na terenie Polski a takich klinik przybywa. Oczywiście decyzja nalezy do ciebie. Ja wierzę że do trzech razy sztuka. to moja trzecia klinika i następne podejście na które czekam będzie trzecie wiec musi mi się w końcu udać czego i Tobie i wszystkim czekającym na ten cud dziewczynom życzę.
Chyba jeszcze Sony zaczęła się tam leczyć o ile dobrze pamiętam.

Kate ja to criotransferu podchodziłam na cyklu naturalnym, nie brałam żadnych zastrzyków. Co do endometrium, zawsze miałam 13-14 mm i doktor mówił, ze to idealne. Minimalne powinno chyba wynosić 11 mm .

Kate ja miałam crio w 15 dc. to będzie zależało właśnie od endometrium i owulacji. ja żadnych zastrzyków nie mialam. brałam tylko encorton od początku cyklu i estrofem na endo własnie.

madzialenak będzie dobrze :) trzymam kciuki !
domi123 na pewno nic złego się nie dzieje

u mnie niestety dziś spadek bety jest 368,8 wczoraj było 371 nie wiem co się dzieje :-(
wizyta w klinice dopiero w środę ale znalazłam ginekologa który jeszcze dziś mnie przyjmie bo do środy nie wytrzymam.

Inka26 - ale przyrostu nie liczy się codziennie tylko co 48 godzin. Więc moim zdaniem to badanie robiłaś niepotrzebnie. Zrób jutro to będziesz wiedziała czy będzie przyrost czy nie. No, a poza tym badania się robi w jednym laboratorium. Robisz w jednym i tym samym? Czy w różnych?

inka dobrze, że znalazłaś lekarza bo najgorsze te czekanie. Dziwne te skoki bety, w sumie to nie powinno się badać z dnia na dzień tylko minimum co 2 dni bo wtedy zdąży przyrosnąć. Trzymam kciuki za maluchy i daj znać jak wrócisz z kliniki.

tak wiem że co 48h powinno się badać ale jutro laboratorium nieczynne dopiero w poniedziałek dlatego zrobiłam dziś powinno choć trochę iść do góry, tak mi się wydaje.
To samo laboratorium ale inna osoba robiła badanie nie wiem czy to ma znaczenie.

reklama
Do góry