reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czekam z niecierpliwością (chyba jedyny raz :D) na @- pewnie coś koło 15stego startuje z truciem :)
Hehe też czekałam na @ i jeszcze 2 dni się spóźniła - jak nigdy ;) samo leczenie nie jest ciężkie, pod koniec głowa mnie bolała tak dziwnie, jeszcze czasem mnie boli. Przez pierwsze 10 dni nic nie czułam. Zaraz w następnym cyklu zabierasz Mrozaczka? A Tobie zalecił P badanie kir i allo mlr?

Ja tylko test CBA i IMK robilam w APC i te badanie w porównaniu z cenami np warszawskimi wychodza tanio.
ANA i inne przeciwciala zrobilam jeszcze przed wizyta w zwyklym labie i wiem ze ceny trzykrotnie niższe.
A badanie KIR tam robią? Bo kiedys chyba nie bylo.
Ech ani nie mówię mężowi bo będzie zły że gdzieś można było taniej :(

reklama
Do góry