Czyli obstawiona lekami będziesz, także musi się udaćAj mi to tam nawychodzilo troszku.
Mutacje w trombofilii wszystkie prócz jednej źle, zbyt duże Nk i coś tam jeszcze-nie pamiętam teraz dokładnie a zalecenia :2 tyg. Od 1dc encorton, azotropina, equoral w cyklu przed krio.
W cyklu z transferem prócz encorton już od dnia transferu neoparin 0,6-jak się uda to do dnia porodu
reklama
Liliana87
Fanka BB :)
A powiedz mi kochana to nafanie z krwi? I czy jest drogie? Rozumiem,ze nie jest to to samo co te kiry?Robić pakiet na CFTR ale nie podstawowy a rozszerzony. My robiliśmy oboje, bo jeśli jesteście nosicielami genu obydwoje to dziecko ma wysokie szanse na chorobę mukowiscydozy.
Fakt tego się nie leczy. Mutacja jeśli jest to dupa, jedyne co to badanie zarodków wchodzi w grę w takim przypadku.
Oby, oby... Dla mnie to prawie jak ostatnia szansa, wiąże z tym podejściem duże nadzieje....ale też układam już plan b, by szybko działać, bo czasu już nie mamCzyli obstawiona lekami będziesz, także musi się udać
SKS mnie dopada
Mnie to też zawsze stawia do pionu, plan działania, bezczynności nie znoszęOby, oby... Dla mnie to prawie jak ostatnia szansa, wiąże z tym podejściem duże nadzieje....ale też układam już plan b, by szybko działać, bo czasu już nie mam
SKS mnie dopada
Vinszka
Ja miałam robione całe panele na mutacje więc nie wiem dokładnie ile samo CFTR kosztuje. Robiłam dwa lata temu z krwi.A powiedz mi kochana to nafanie z krwi? I czy jest drogie? Rozumiem,ze nie jest to to samo co te kiry?
Justyska13
nie to nie jest to samo. Badanie jest z krwi, na CFTR czeka sie ok 3 tyg a na kariotypy ok 6tyg. Kariotypy ok 450zł a CFTR 550zł chybaA powiedz mi kochana to nafanie z krwi? I czy jest drogie? Rozumiem,ze nie jest to to samo co te kiry?
To ładna gromadka życzę powodzenia!Mamy jeszcze 3 także mamy po co wracać
My mamy jednego jedynego.
ilmenau
Aj mi to tam nawychodzilo troszku.
Mutacje w trombofilii wszystkie prócz jednej źle, zbyt duże Nk i coś tam jeszcze-nie pamiętam teraz dokładnie a zalecenia :2 tyg. Od 1dc encorton, azotropina, equoral w cyklu przed krio.
W cyklu z transferem prócz encorton już od dnia transferu neoparin 0,6-jak się uda to do dnia porodu
Murawa, ja w zeszłym roku w czerwcu też zaczynałam z tym samym pakietem i żeby efekt był taki jak u mnie
Murawa, ja w zeszłym roku w czerwcu też zaczynałam z tym samym pakietem i żeby efekt był taki jak u mnie
Pamiętam, pamiętam, tylko widzisz u mnie ta tarczyca mnie wyhamowala bardzo :-)
Dziękuję za kciuki :-*
Takiego efektu Innym i sobie życzę!
reklama
Podziel się: