reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Aj mi to tam nawychodzilo troszku.
Mutacje w trombofilii wszystkie prócz jednej źle, zbyt duże Nk i coś tam jeszcze-nie pamiętam teraz dokładnie a zalecenia :2 tyg. Od 1dc encorton, azotropina, equoral w cyklu przed krio.
W cyklu z transferem prócz encorton już od dnia transferu neoparin 0,6-jak się uda to do dnia porodu
Czyli obstawiona lekami będziesz, także musi się udać :happy:

reklama
Robić pakiet na CFTR ale nie podstawowy a rozszerzony. My robiliśmy oboje, bo jeśli jesteście nosicielami genu obydwoje to dziecko ma wysokie szanse na chorobę mukowiscydozy.
Fakt tego się nie leczy. Mutacja jeśli jest to dupa, jedyne co to badanie zarodków wchodzi w grę w takim przypadku.
A powiedz mi kochana to nafanie z krwi? I czy jest drogie? Rozumiem,ze nie jest to to samo co te kiry?

Aj mi to tam nawychodzilo troszku.
Mutacje w trombofilii wszystkie prócz jednej źle, zbyt duże Nk i coś tam jeszcze-nie pamiętam teraz dokładnie a zalecenia :2 tyg. Od 1dc encorton, azotropina, equoral w cyklu przed krio.
W cyklu z transferem prócz encorton już od dnia transferu neoparin 0,6-jak się uda to do dnia porodu

Murawa, ja w zeszłym roku w czerwcu też zaczynałam z tym samym pakietem i ✊✊✊ żeby efekt był taki jak u mnie :)

reklama
Do góry