Vinszka
Fanka BB :)
Super, że działacie! Myślami jestem z Tobą [emoji8]Ja bede miala za tydzien...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, że działacie! Myślami jestem z Tobą [emoji8]Ja bede miala za tydzien...
Nie właśnie tego nie robiłamA nie robiłaś subpopulacje limfocytów? W nim masz poziom komórek NK
Place 100£ I robi lekarz nie wyglada mi na pielegniarkeAle za 100f to chyba nie robi us lekarz tylko pielęgniarka? tutaj us angielskiego lekarza jedyne 170f (polskiego nie ma nigdzie)
Mamy jeszcze 3 także mamy po co wracaćJa też mam druga wizytę pod koniec lipca i też jestem po 2 nie udanych transferach.
A masz jakieś mrożaczki? Czy będziesz zaczynać cała ivf?
Badania były z tego co pamiętam to PC jądrowe PC antyplemnikowe kiry i jeszcze jakieś 2 ale nie pamiętam mamy 2 mrożaczkiTeż mam taki plan że podchodzę do 2 transferu i gdyby odpukać nie wyszło to wybieram się do Paśnika. A mogłabyś napisać jakie badania Ci zlecił? Macie jeszcze mrozaczki?
To dobrze że nie musicie zaczynać całej procedury od początku w takim razie trzymam kciuki , Paśnik na pewno da radęBadania były z tego co pamiętam to PC jądrowe PC antyplemnikowe kiry i jeszcze jakieś 2 ale nie pamiętam mamy 2 mrożaczki
To dobrze że nie musicie zaczynać całej procedury od początku ☺ w takim razie trzymam kciuki , Paśnik na pewno da radę ☺
Badania były z tego co pamiętam to PC jądrowe PC antyplemnikowe kiry i jeszcze jakieś 2 ale nie pamiętam mamy 2 mrożaczki
Ja jeszcze póki co u niego nie byłam, ale z tego co czytam na forum to jest bardzo skuteczny, także będzie dobrze A co Ci wyszło? Jakie masz zalecenia?Ja zaczynam zaraz immunosupresje od Niego.
Mam nadzieję, że pomoże
Aj mi to tam nawychodzilo troszku.Ja jeszcze póki co u niego nie byłam, ale z tego co czytam na forum to jest bardzo skuteczny, także będzie dobrze ☺A co Ci wyszło? Jakie masz zalecenia?