reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry.

Jestem już w domku, cała i zdrowa. Bardzo miło się spało, sympatyczny anestezjolog mnie usypiał :-), mieli tylko problem z wkłuciem się, aż 4 razy próbowali. embrilodzy ocenili, że jest 6 jajeczek, ale jeszcze nie wiadomo jakiej jakości. Poprzedni przy długim protokole było 9 z czego 6 dojrzałych. Teraz strasznie się martwię czy tym razem będą dojrzałe i ile??
Jutro ok godz 9 ma dzwonić doktor i powiedzieć ile zarodków powstało. Ja marzę tylko o jednym zarodeczku, aby pozostał ze mną na 9 m-cy. Teraz stres do jutro, a później do poniedziałku. W poniedziałek na godz. 11:30 transfer :-)

Kochane dziękuję Wam bardzo za miłe słowa i kciuki!!!

reklama
asiex progesteron hamuje miesiączkę, ale od kiedy jestem na forum były tu 2 dziewczyny, którym się nie udało i nie doczekały testu bo po prostu ją dostały mimo brania luteiny. Chyba Agapl tak miała.

A czemu pytasz? Ty już jesteś w ciąży i małpa przez następne kilkanaście miesięcy nie przyjdzie!!!

Asiex raczej nie, choć wydaje mi się,że wcześniej na forum dziewczynom się zdarzało ... zwykle @ przychodzi po 3 dniach od odstawienia leków

Madzialenak
:-):tak::-):-D:-):tak::-) super! i na pewno będą wspaniałe małe bąbelki! w poniedziałek o 11:30 ❤ jestem z Tobą!

Madzialenak,Piekne plony ;-)Tylko sie nie martw , bedzie dobrze. Zobacz Kinga miala tyklko jednego "szczesciarza", ktory zostal u niej w brzusiu i pamietaj,ze do szczescia potrzeba tylko tego JEDNEGO. Jednakze sadze,ze bedziesz miala nawet dzieciaczki na zimowisku. :tak:

Asiex, generalnie poki sie bierze progesteron @ nie powinna przyjsc. U mnie jednak mimo 400mg progesteronu dziennie w 8dpt przyszlo plamienie i silne bole brzucha, ktore pozniej lakarka kazala traktowac jako @.

reklama
Do góry