reklama
madzialenak
mama na pełen etat
KATE
dieta na wzrost endometrium: czerwone wino, orzechy i ryby, głownie wędzone, preparaty na bazie kwasow omega3
dieta na wzrost endometrium: czerwone wino, orzechy i ryby, głownie wędzone, preparaty na bazie kwasow omega3
Kinga_1
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny!
Madzialenak trzymam kciuki
Agapl wyniki wyjdą na pewno bardzo dobrze więc nie martw się na zapas.
a ja wczoraj wieczorem czułam dość uporczywe kłucie w jednym miejscu, ale nie w jajniku, a raczej gdzieś w macicy. A dziś od rana brzuch mnie boli jak na @.
Jeszcze 3 dni i wszystko będzie jasne:-)
Asiex - moim zdaniem to maluszki się w Tobie gnieżdżą. Stąd te objawy. Będzie dobrze. Zobaczysz
Dziewczyny a ja mam problem..
wydaje mi sie , jakby to wszystko mi sie przysnilo. Ze to jest nie moja bajka.
Mój mąż wierzy bardzo, głaszcze brzusszek i czeka na testowanko. A ja widzę jak wy jesteście pozytywnie naladowane i zazdroszczę wam tego.
co jest ze mną nie tak?
wydaje mi sie , jakby to wszystko mi sie przysnilo. Ze to jest nie moja bajka.
Mój mąż wierzy bardzo, głaszcze brzusszek i czeka na testowanko. A ja widzę jak wy jesteście pozytywnie naladowane i zazdroszczę wam tego.
co jest ze mną nie tak?
Kinga_1
Madzialenak - będziesz miała super zarodeczki. Zobaczysz. Oby do poniedziałku i już będą w Twoim brzusiu.
Kate071 - ja na poprawienie nie tylko endometrium, ale ogólnie swojego stanu : mleczko pszczele, rybki, morele, orzechy ( brazylijskie zwłaszcza) no i od czasu do czasu czerwone winko.
Agapl - będzie dobrze. Nie stresuj się badaniem. I tak nie masz wpływu na wynik. Po prostu tylko będziesz wiedziała co i jak.
A ja dzisiaj w domku. Makowiec upieczony ( jak na pierwszy raz to całkiem dobry). Poza tym pościel w trakcie prasowania i przebierania i kapy wyprasowane na taty kanapy. I chyba na dzisiaj więcej nic szczególnego nie będę robić. No może ostatni prezent zapakuję. Czas na odpoczynek.
Kate071 - ja na poprawienie nie tylko endometrium, ale ogólnie swojego stanu : mleczko pszczele, rybki, morele, orzechy ( brazylijskie zwłaszcza) no i od czasu do czasu czerwone winko.
Agapl - będzie dobrze. Nie stresuj się badaniem. I tak nie masz wpływu na wynik. Po prostu tylko będziesz wiedziała co i jak.
A ja dzisiaj w domku. Makowiec upieczony ( jak na pierwszy raz to całkiem dobry). Poza tym pościel w trakcie prasowania i przebierania i kapy wyprasowane na taty kanapy. I chyba na dzisiaj więcej nic szczególnego nie będę robić. No może ostatni prezent zapakuję. Czas na odpoczynek.
Kinga_1
Asiex - nie stresuj się . Ja do dzisiaj mam objawy bólu brzucha jak na @ Ale to mój maluszek się rozpycha po prostu.
madzialenak
mama na pełen etat
Kinga ale pracowita jesteś :-), nie przemęczaj się, w Twoim stanie nie wolno!
reklama
Kinga_1
Madzialenak - staram się nie przemęczać. Ale nie da się tak całkiem nic nie robić niestety. Makowiec prawie sam się upiekł ( prawie, bo wrzuciłam do wymieszania i wyrośnięcia ciasto do automatu do chleba i wzięłam masę makową gotową - tylko ciutek ulepszyłam). Wyszedł pychotka. A jak Ty się czujesz po punkcji? Doszłaś już w miarę do siebie?
Podziel się: