reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja biorę tylko lutinus i acard no i oczywiście kwas foliowy...
ale widzę, że acard ma takie samo działanie jak cexane

Ostatnia edycja:
kinga:) dziekuje, ale u mnie niestety dalej nic, czekam na @ ale jak na zlosc nie przychodzi, mam objawy jajby miala sie pojawic ale niestety , wiec transfer najprawdopodbniej juz nie odbedzie sie w tym roku, pozdrawiam

hej dziewczynki

Ja już wstałam, poszłam wczoraj spać ok. 20:40, byłem mega zmęczona. Idę się szykować na punkcję, po 8 jedziemy. Mam stresa.

WItam Was KObietki,

Madzialenak
, &&&&&&&&&&&&&&&&& powodzenia na punkcji. Napisz koniecznie jak juz bedziesz na silach. POKAZNYCH PLONOW ZYCZE!!!! Szczegolnie w jakosci!!!! :-)

Milego dnia!!!

Ja dzis dostalam @, jak nigdy w 24dc :szok: Ale chociaz piersi przestaly bolec. Zdaje sie ,ze nie pisalam Wam. Moja lekarka rodzinna powiedziala,ze to najprawdopodobniej bylo zwiazane ze zmianami hormonalnymi po crio.
Jutro ide do badania krwi. Sprawdzic jak tam moje hormonki i AMH . Najbardziej boje sie tego AMH .buuuuuu
ZObaczymy jutro.

reklama
Dzień dobry!!!!! Miłego dzionka!
Madzialenak daj pózniej znać jak poszło ;-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 26
Do góry