madzialenak...ja tez mialam punkcje o 8, bylam pierwsza i okazalo sie, ze mam duzo jajeczek, calkiem niezlych...zycze ci tego samego!! trzymam kciuki za ciebie mocno &&&&&&& daj znac jak sie czujesz jak wrocisz
Sylwia...no to rzeczywiscie jakies masz zle doswiadczenia...szczegolnie jak trafilas na J.C....brrr, raz mialam z nim stycznosc i tez nie chcialabym wiecej razy go ogladac, moj maz mysli to samo.
moze uczep sie kogos jednego i popros o powadzenie. ja sie tam dobrze czuje, bo moja L.O. juz nas poznaje na holu, teraz przy transferze odnalazla nas i zyczyla powodzenia, a to na prawde mile.
kochanie co ty piszesz...nie jest z toba zle, nawet nie waz sie tak myslec! po prostu jakis niefart masz...
podejrzewam, ze twoj zawod tez nie jest niczemu winien, to nie ma nic do rzeczy kim jestesmy.
tak jak pisalam piers do przodu i upieraj sie przy twoich prawach. ja na poczatk poczytalam troche o lekarzach z Novum na necie, wybralam L.O. bo miala b.dobre opinie i jej sie uczepilam...nie pozwalalam, zeby zapisywali mnie do kogos innego, uparlam sie i koniec. ja to walcze o swoje.
a jak juz jestes na NIE co do kliniki to zmien ja...ja nie orientuje sie w klinikach w wwie, ale podpytaj inne dziewczyny, na pewno ci podpowiedza.
ja trzymam kciukasy za ciebie &&
Agapl...twoja AMH na pewno bedzie dobre, nie ma innej mozliwosci!! ja ostatnio mialam az za wysokie, wiec troche moglo by spasc, bo nie dosc ze endometrioza to jeszcze PCOS...&&& za badania!!