reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
lawendowy_sen sliczne te zdjecia,marze o takich malenstwach..madzielanek trzymam kciuki za Ciebie, ja za pierwszym razem na punkcje bylam jako 11 w kolejce.powodzenia

Oj kobitki stęskniłam się za Wami!Kilka dni nieobecności a tu takie zmiany!
Miło mi czytać że betki rosną, stymulacje trwają, punkcje się zbliżają - fajnie że nie ma zastoju!Ja już nie mogę sie doczekać stycznia i kolejnej próby!

Kinga to będziemy robić betkę razem tylko, że ja swoją pierwszą, już się nie mogę doczekać:)

A ja dziś Wam pisałam o moich "nieprzyjemnościach" po lutinusie, a tu dziś koniec. Kurczę może moje robaczki znalazły sobie już miejsce i organizm potrzebuje każdą ilość progesteronu... tak sobie wykombinowałam:-) Plamień nie mam nadal, ale brzusio pobolewa i czuje kłucie w jajnikach.

Madzialenak - będzie dobrze. Zobaczysz. Będziesz miała sporo ślicznych komórek. Ja miałam tylko jedną komóreczkę jak trzeba, ale jak na razie mam ją u siebie w brzusiu i mam nadzieję, że zostanie tam do końca 9 m-ca.

Asiex - to obie będziemy testować. Będzie dobrze, bo innej opcji nie przyjmuję do wiadomości. Zobaczysz :tak: Jak dla mnie ta moja betka też będzie decydująca. Powinna przyrosnąć do 165. Na razie nie myślę o tym i tak nic to nie da. Dbam o siebie, ale reszta nie jest zależna ode mnie, ale od organizmu mojego.

Kate071 - co tam u Ciebie?

Magdalena_wawa - super Cię widzieć znów tutaj. Do stycznia niedaleko, więc niedługo będziesz miała swoje maleństwa ze sobą.

reklama
Sznurki zazwyczaj przepisują przed i po transferze luteinę, lutinus albo utrogestan . tak naprawdę to to samo progesteron.

Do góry