Marzycielka7
Fanka BB :)
Dziewczyny czy któraś z Was pije olej z wiesiołka ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm no właśnie ja też nie mam pojęcia....dziewczyny pomóżcie, jak to jest z NK i KiR-ami(nie wiem czy tak to się odmienia ) czy jak zarodek się zaimplantowal to mimo wszystko warto jest je przebadać?? Czarna magia ta immunologia...
Dzięki za odpowiedźNk na pewno warto,koszt nie jest zabójczy;kiry chyba częściej zalecane przy poronieniach...
Super. Wytrzasz na pewno. Czas szybko zleci tylko nie myśl o tym. Jesteś na L4 czy do pracy chodzosz? Jak ma L4 to zaplanuj sobie jakieś zajecieHej dziewczyny, ja jestem już po transferze blastocysty 4.1.1 i mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze mam zrobić bhcg za 9dni tylko jak to wytrzymać ?
Wytrzymasz, mi lekarz zalecił po 12 dniach , ale też jakoś koło 7 dnia zrobiłam i już była beta 116 ale na wizytę do doktora zrobiłam 12 dnia jeszcze:-)Hej dziewczyny, ja jestem już po transferze blastocysty 4.1.1 i mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze mam zrobić bhcg za 9dni tylko jak to wytrzymać ?
Za immunologie się jeszcze nie brałam, moja Pani Doktor nie bardzo w to wierzy no ale chyba trzeba będzie zacząć coś badać na własną rękę. Narazie zrobię jeszcze tą krzywą insulinowo glukozową, zobaczę co tam wyjdzie. Aczkolwiek u mnie jest niskie amh i endometrioza wiec obawiam się, że problemem mogą być poprostu słabe zarodki.
Jaka ta dieta???Dowiedzialam sie ostatnio o diecie przeciwzapanej na endometrioze.
Ja zaczelam tez pic rano i wieczorem kurkume z ciepla woda. Moze dlugofalowo dieta przeciwzapalna cos pomoze...