Justyska13
Fanka BB :)
Kochana ja sie smoeje ze moje kropki wolno trybia jak moj maz na wszysyko potrzebuje czasu. Oby tylko ten w brzuszku zostal waleczny.@Blondasek85 przykro mi bardzo Wiem, ze jest ciezko, ale masz po kogo wracać. Jak radzą dziewczyny porób badania i Wałcz dalej!
@Butelka123 to trzymam kciuki za betę do nieba i faktycznie znajdź sobie jakieś zajęcie to czas szybko zleci
@Justyska13 ekstra ze kropki waleczne ten w brzuszku pewnie tez taki się okaze
Ja po wizycie i nagle się okazało, ze pojawiło się dodatkowe jajko i w sumie jest 10 tylko raczej już nie zdąży dojrzeć, ale kto wie dwa mniejsze, które tez się miały nie powiększać, jednak coś tam urosły i może i z nich coś bedzie
Czekam na wyniki badań i bedzie decyzja, czy punkcja w czwartek, czy w piątek. Dziś trochę się stresowałam, bo do tej pory dosyć mocno czułam jajniki, a dziś zapanowała cisza. Już nawet pytałam lekarki, czy możliwe ze przez wczorajszy wieczor z m nic nie mogło popęka a tu taka niespodzianka na usg
Dziwne, bo mam kartę w Diagnostyce, gdzie robią mi badania, a tu nawet zarejestrowanego nr dzisiejszego pobrania nie ma. Hmmm.. może od razu z wynikami wprowadza
Ja przed ostatnia wizyta przed punkcja tez mialam wrazenie ze pecherzyki popekaly a tu byla niespodzianka 19 szt.
Mnie tak brzuch bolal przed punkcja ze mimo ochoty bo to hormony szaleja to nie bylam w stanie poszalec z m... :-)