reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gotadora dziękuje Ci za wsparcie duchowe ;-) juz zdązylam doczytac zeby sie nie filmowac tą macicą lukowata. Zresztą dr St. powiedzial ze to na nic nie wplywa wiec nei szukam juz dziury w calym ;-) Moj M wraca 19 albo 21 czyli na koniec świata :-D:-D:-D dlatego ja lece do niego w nastepny weekend na 2 dni zeby sie poprzytulac przed tym koncem swiata :-) czyli twoj tez tak jakos wtedy bedzie? szybko zleci zobaczysz ;)
Jesli chodzi o platnosci to nam tez dali 7 dni na wplate po zakwalifikowaniu do programu a tez malo nie bylo :szok: No więc ja pisze list do Gwiazdora zeby pod choinke dostac zestaw Menopurów bo akurat wtedy bede sie kłuć :-D a nóż dostane i zaoszczedze troche :-)

Aduś ale Ci dobrze :-) zobaczysz mężusia... fajnie macie tam lotnisko pod bokiem, ale za kilka lat i my będziemy mieć ( ma być większe niż te w W-wie) , ja nie latam póki co, za duży kłopot z moim zwierzyńcem, niestety nie mam tu "swojej" rodzinki, tylko męża, więc nie mam kogo prosić o opiekę, jak miałam tylko królika to czasem go zostawiałam samego w mieszkaniu, zawsze ktoś go dokarmiał, a ten na szczęście dużo nie psocił, z psem mam ogromny kłopot bo ona świata za mną nie widzi, więc jej nie zostawię na kilka dni, bo strasznie to bidulka przeżyje.... taaak -dobry pomysł z tym listem do Mikołaja :-)

Aduś tak trzymaj, nic nie czytaj więcej, łukowata macica to na pewno nie żaden problem. Życzę miłego przytulania :-D

Kinga
jest przyrost, super. Cieszę się razem z Tobą.

Lawendowy w końcu jesteś, zdrowiej nam szybko.

Aduś, Ty nie o menopur proś, ale o dzidziusia :-)
Trochę z opóźnieniem dostaniesz prezent, ale za to konkretny.:-)
Ja na koniec świata pracuję do 17:00. Ostatni dzień trzeba będzie poświęcić na pracę, a nie na przyjemności, to
niesprawiedliwe :-(

Kinga super!!! Cały czas ściskałam kciuki... tak sobie powiedzialm po cichutku, że jak u ciebie bedzie ok to u mnie też... ale o tym przekonam się za dobry tydzień:):) No to dziś zaśniesz spokojnie:-)

reklama
Do góry