reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Misia, kciuki zaciśnięte za wizytkę
Sznurki, jutro o 11:00 będę o Tobie myślała i kciuki trzymała :-)
Sznurki, jutro o 11:00 będę o Tobie myślała i kciuki trzymała :-)
lawendowy_sen
Gotadora, 21.12.2012 kończy się kalendarz Majów i stąd ten koniec świata. Nawet nie wiem, który to już z kolei :-)
Lawendowy Sen oni źle w tym kalendarzu zapisali - 21.12.2012 mój M i ja będziemy w Gdańsku żaden koniec świata - to początek naszych nowych zmagań z zastrzykami :-)Gotadora, 21.12.2012 kończy się kalendarz Majów i stąd ten koniec świata. Nawet nie wiem, który to już z kolei :-)
lawendowy_sen
Gotadora, na pewno coś im się potupało z tym końcem świata.
Przecież Nostradamus przepowiedział jeszcze III wojnę światową :-) A do 21.12 całkiem blisko, a na wojnę się żadną nie zapowiada :-)
Przecież Nostradamus przepowiedział jeszcze III wojnę światową :-) A do 21.12 całkiem blisko, a na wojnę się żadną nie zapowiada :-)
Aduś16
Lawendowy ojjj tak, o dzidziusia to ja juz nawet nie pisze bo to zyczenie co roku wypowiadam... na swieta, urodziny, nowy rok.. dla mnie ten 21.12.2012 to koniec swiata pelnego porazek w walce o dzidziusia i poczatek mojego nowego swiata bo nie chce innego swiata :-(
Agapl...no tak, prawie szczyt kochana osiagnelam, szytem to bedzie urodzenie...ale najpierw moj maluch musi sie we mnie porzadnie wgryzc...wiesz ja caly czas te torbiele endometrialne mam...a dr roznie mowia...ze niby z edno nie da sie zajsc, bo maja niekorzystny wplyw na macice...jakis stan zapalny sie tworzy. inni mowia, ze macica nie ma nic do jajnikow..no zobaczymy, ale na cud nie licze...juz od dawna
sznurki...ja trzymam za ciebie o 11 a ty za mnie o 12!!
kicia...no wiedzialam, wiedzialam!! zycze ci samych przyrostow! jest dobrze tak trzymajcie z maluszkiem
no to kobity, prosze o kciuki o 12...o ile moj maluch bedzie chcial sie rozmrozic...ale wierze, ze da rade!!
sznurki...ja trzymam za ciebie o 11 a ty za mnie o 12!!
kicia...no wiedzialam, wiedzialam!! zycze ci samych przyrostow! jest dobrze tak trzymajcie z maluszkiem
no to kobity, prosze o kciuki o 12...o ile moj maluch bedzie chcial sie rozmrozic...ale wierze, ze da rade!!
Kinga_1
dziewczyny może panikuję, ale mam dziś dziwne uczucie kłucia w jajnikach, tak jakby co chwilę wbijała się tam szpilka. Troszkę więcej się dziś ruszałam... kurczę, mam nadzieję, że sobie nie zaszkodziłam
Asiex - nie panikuj. U mnie jak zaczęły się kłucia, a nawet objawy jak na @ ( mam je do tej pory) to chyba maluszek się wgryzał. Więc nie denerwuj się kobietko. Ruszać się można. Nie można dźwigać i nadwyrężać się przez 4 dni pierwsze.
reklama
lawendowy_sen
Miliaa, ja też trzymam kciuki. A Ty myśl pozytywnie i pomyśl, że już jutro Maleństwo będzie z Tobą na 9 długich miesięcy.
Podziel się: