reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kinga czekamy na wieści od Ciebie :-) pochwal się już betką bo umieramy tu z ciekawości :-) na pewno duża tylko jaka??? napisz już do nas please :-)

Madzialenak Twój big day is coming so quick!!! trzymam kciuki za jutrzejszą wizytkę coby dr wypatrzył jak najwięcej super pęcherzyków

Aduś jak się czujesz????

Miliaa powodzenia jutro, kciuki, kciuki, kciuki :-)

Hola i Kate życzę Wam dziewczyny aby Wasze śnieżynki jak najszybciej były z Wami :tak:

a ja dzwoniłam dziś do I. i nie muszę się już martwić z tą płatnościa - faktycznie, jest 7 dni od tej wizyty 18stego więc bez problemu zdąże :-)

reklama
gotadora to super, że zadzwoniłaś do kliniki. Przynajmniej już się nie musisz stresować. Miłego wieczorka. Kiedy znowu spotkanie przy soczku ;-)??

Hej dziewuszki ;-) melduje się spowrotem.. Czuje się jak po badaniu usg, nic nie boli, w sumie to nawet nie ma od czego boleć bo żadnych zmian, zrostów, polipów etc. doktorek nie znalazł.. nic więc nie wycinał, nie pobrał nawet żadnych wycinków.. nawet nie zadrapał a szkoda :-( jedyne co stwierdzono to macicę łukowata??!:-:)szok: wada macicy.. niby nie wpływa na samo zajście w ciąże, nie wiem jake moga być zagrożenia, może jakieś już w samej ciąży,, nie wiem :( szukam na necie ale nic nie moge znalezc.. Pamiętam że Sonysony miala opis że ma taka macicę też stwierdzona:zawstydzona/y: Wiecie może cos w tym temacie?? Qcze kolejny powód do zmartwien...
Przed zasnięciem tak sie balam ze sie poryczalam :szok: :baffled:az anestezjolog mnie przytulila:-p wizyta 11.12 i wtedy padnie decyzja.. króki czy długi protokól, ale jaki by nie bym to stymulacja juz przed swietami więc pickup zaraz po sylwestrze :szok::szok::szok:
Madzielanek to ty juz niedlugo :-)ale fajnei, daj znac ile pecherzyków widac
Gotadora a moze na ten soczek to jak w Gd bedziesz tego 18-tego? na którą masz wizyte?

Kobietki a w którym tygodniu ciąży poszłyście pierwszy raz na wizyte bo tak jak licząc od dnia punkcji to u mnie prawie 3 tydzień może to za wcześnie bo przecież usg jeszcze nic nie pokaże a tak bym chciała zobaczyć swoje kruszynki czy są na swoim miejscu o to się teraz martwie najbardziej.

Domi123 - ja jeżeli wszystko będzie ok mam zalecone cały czas branie dupahaston i utrogestan ( do 12 tygodnia niby). A odnośnie usg to na kartce z zaleceniami mam zaleconą wizytę 4 tygodnie po transferze dopiero.

Edi82 - kciuki za Ciebie. Niech się zadamawia maluszek u mamusi.

Retiolandia - gotadora dobrze mówi z żórawiną, ale czasami potrzebne są konkretniejsze lekarstwa. Moim zdaniem powinnaś się wybrać do lekarza rodzinnego i zrobić badania o co biega ( najlepiej badanie z moczu).

A ja pobraniu krwi czekam cierpliwie na wyniki ( no dobra, z tą cierpliwością to może przesadziłam, ale czekam).

Aduś to teraz to już musi się udać, jesteś przebadana wzdłuż i wszerz :-D. Bardzo się cieszę, że nic nie wykryli. Już niedługo zaczynasz, zobaczysz nim się obejrzysz to będziesz tak jak ja czekać na punkcję. U mnie widać 15 pęcherzyków, które rosną +5 malutkich.

Madzielanek 15 to super wynik :-D i to po krótkim protokole prawda??:-)
martwi mnie ta macica łukowata :-( czytam na necie i pisze że to jakaś wada anatomiczna macicy
Qcze księżna Kate tez juz w ciązy ... to od tematu ciązy juz wogóle cięzko sie odpędzić :szok:
Kinga czekamy na dobre wieści

reklama
Do góry