reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A masz juz wynik bety?
Nie robiłam jednak bo wczoraj jak poszłam do laboratorium i babka mi powiedziała że zmieniają sprzęt i wyniki może będą dzisiaj po południu to wreszcie nie zrobiłam tej bety...bo wynik musiałam mieć na dzisiaj rano, dlatego odmówiłam ta dzisiejsza wizytę w klinice, ale tak sobie teraz myślę że mogłam zrobić tą betę chociaz dla siebie....ech...

reklama
Dziewczyny u mnie bety jeszcze nie ma, jest za to progesteron, spadł, więc i beta nie pójdzie w górę. Ciekawe co to jest

Nie robiłam jednak bo wczoraj jak poszłam do laboratorium i babka mi powiedziała że zmieniają sprzęt i wyniki może będą dzisiaj po południu to wreszcie nie zrobiłam tej bety...bo wynik musiałam mieć na dzisiaj rano, dlatego odmówiłam ta dzisiejsza wizytę w klinice, ale tak sobie teraz myślę że mogłam zrobić tą betę chociaz dla siebie....ech...

Może do tego czwartku powrót sobie betę

A ja leżę sobie w gorącej wannie ojjjj jak mi dobrzeeee choc raz wy ciężarówki możecie pozazdrościć nam tej przyjemności a potem sobie naleje lampkę wina i włączę jakis film ❤❤❤ Tak macie nam zazdrościć zeby choc troche świat wydał sie sprawiedliwszy 8-) A nie my ciagle zazdrościmy wam tych brzuszków, mdłości, spuchniętych nóg... tak ZAZDROŚCIMY!!! ❤ I sciskamy mocniutko te wasze krągłości...
Widzę, że nie potrafisz sobie poradzić z niesprawiedliwością, że Tobie się nie udało to takim tekstem dopiekę ciężarnym. Nie jesteś silna bo nie umiesz się pogodzić z porażką i walisz takim tekstem. Zdziwisz się ile kobiet w ciąży korzysta z kąpieli i wypije łyczek wina i nie mają Ci czego zazdrościć. Ja jestem po 6 nieudanych transferach i nigdy nie byłam w ciąży. Lekarze rozkładają ręce, bo nie znają przyczyny czemu u mnie nie dochodzi do implantacji, a jestem przebadana z każdej strony. Przeżyłam starę swoich dzieciaczków, ale nie jestem złośliwa. Wiem, że będę matką, bo mam tyle w sobie miłości i odwagi, by okazać ją obcemu dziecku. Więc pomyśl najpierw co piszesz, bo to forum by się wspierać a nie dogryzać.

Widzę, że nie potrafisz sobie poradzić z niesprawiedliwością, że Tobie się nie udało to takim tekstem dopiekę ciężarnym. Nie jesteś silna bo nie umiesz się pogodzić z porażką i walisz takim tekstem. Zdziwisz się ile kobiet w ciąży korzysta z kąpieli i wypije łyczek wina i nie mają Ci czego zazdrościć. Ja jestem po 6 nieudanych transferach i nigdy nie byłam w ciąży. Lekarze rozkładają ręce, bo nie znają przyczyny czemu u mnie nie dochodzi do implantacji, a jestem przebadana z każdej strony. Przeżyłam starę swoich dzieciaczków, ale nie jestem złośliwa. Wiem, że będę matką, bo mam tyle w sobie miłości i odwagi, by okazać ją obcemu dziecku. Więc pomyśl najpierw co piszesz, bo to forum by się wspierać a nie dogryzać.

Jezuuu...przestańcie proszę się tak odbierać negatywnie...
Zaraz będzie kolejna kłótnia i po co???
Ja też dużo przeszłam @Agonia777 (3 nieudane transfery -raz tylko cb;ostatnio dałam się nawet pociąć I wyciąć jajowody ,by tylko zwiększyć szanse- do tego latka lecą)ale nie odczytałam negatywnie tego wpisu....nie zajmuje żadnej ze stron ,bo każda z Nas tutaj cierpi swoje...nie dokladajmy sobie więcej ...bardzo proszę

Jezuuu...przestańcie proszę się tak odbierać negatywnie...
Zaraz będzie kolejna kłótnia i po co???
Ja też dużo przeszłam @Agonia777 (3 nieudane transfery -raz tylko cb;ostatnio dałam się nawet pociąć I wyciąć jajowody ,by tylko zwiększyć szanse- do tego latka lecą)ale nie odczytałam negatywnie tego wpisu....nie zajmuje żadnej ze stron ,bo każda z Nas tutaj cierpi swoje...nie dokladajmy sobie więcej ...bardzo proszę
Ja uważam tak samo jak @Murawa to jest miejsce byśmy się wspierały , wymieniały doświadczeniem i nie kłóciły
Ja bardzo nie lubię takich sytuacji , bądźmy dla siebie dobre[emoji173]️

reklama
OMG Przeciez ja nie chciałam nikomu dogryzać chciałam sie podzielić moja chwila szczęścia bo to była moja pierwsza gorąca kąpiel od lutego bo w ciazy nie mogłam i po poronieniu tez. Przykro mi ze ci sie nie udaje i rozumiem twoj żal ale moj wpis miał charakter humorystyczny, chciałam pokazać dziewczyna w takiej sytuacji jak my zeby cieszyc sie czasem czekania na ciaze, małymi szczegółami a nie zyc w depresji bo zycie nie jest czarnobiale. Przykro mi ze tak o mnie piszesz ale dzien jest dzis tak piękny ze ci wybaczam. Trzymaj sie kochana w życiu jest tyle rozwiązań ze napewno znajdzie sie i jakies dla ciebie ❤️

Do góry