reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Specjalistki tak się zastanawiam czy Clexane to jest to samo co heparyna?

Clexane to zastrzyk z heparyna drobnoczasteczkowa, może być zamiennie stosowany z Neoparin. Jako alternatywa jest też Fraxiparine, ale tego nie można mieszać z Clexane lub Neoparin bez konsultacji lekarza, bo tam jest inna substancja aktywna.

Jabhuz w drodze na badanie estradiolu i progesteronu a później usg

Kochane dzis trzymamy kciuki za...
@juchaa_87 mocne kciuki za dobre wiesci na usg
@sksk niech beta pieknie rosnie
@Vinszka pieknych widokow maluszka
@Justyska13 i trzymajcie kciuki za moje jajca

Milego dnia, niech slonko wyjdzie :-) :)

Dziewczyny, mocne ✊✊✊ za dzisiaj i czekamy na same dobre wieści!

A jak się spóźnię z tabletka godzinę to nic się nie stanie ?

Nie, nic się nie stanie tylko nie powinnaś przerywać do testu.

reklama
Clexane to zastrzyk z heparyna drobnoczasteczkowa, może być zamiennie stosowany z Neoparin. Jako alternatywa jest też Fraxiparine, ale tego nie można mieszać z Clexane lub Neoparin bez konsultacji lekarza, bo tam jest inna substancja aktywna.

Dziewczyny, mocne [emoji110][emoji110][emoji110] za dzisiaj i czekamy na same dobre wieści!

Nie, nic się nie stanie tylko nie powinnaś przerywać do testu.

Dziekuje [emoji8]

Ja dostałam się jednak wczoraj na wizytę u mnie do mojego lekarza, tą w klinice która miała być dzisiaj odmówiłam bo nie miałabym aktualnego wyniku bety, no więc ogólnie nie jest za kolorowo, jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy, jakiś tam zalążek zarodka doktor mówi że można by się dopatrzeć, ale pęcherzyk ma dziwny kształt taki płaski i to go najbardziej zmartwiło, a poza tym wyszło mu z USG że ciąża ma 5 tygodni z kawałkiem, czyli tydzień mniej niż ma faktycznie. W czwartek mam kolejne USG u niego i zobaczymy czy się coś ruszy...
971330

Załączniki

• IMG_20190511_103422.jpg
    IMG_20190511_103422.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 66
reklama
A masz juz wynik bety?
Ja dostałam się jednak wczoraj na wizytę u mnie do mojego lekarza, tą w klinice która miała być dzisiaj odmówiłam bo nie miałabym aktualnego wyniku bety, no więc ogólnie nie jest za kolorowo, jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy, jakiś tam zalążek zarodka doktor mówi że można by się dopatrzeć, ale pęcherzyk ma dziwny kształt taki płaski i to go najbardziej zmartwiło, a poza tym wyszło mu z USG że ciąża ma 5 tygodni z kawałkiem, czyli tydzień mniej niż ma faktycznie. W czwartek mam kolejne USG u niego i zobaczymy czy się coś ruszy...Zobacz załącznik 971330

Do góry