reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny czy miała któraś z was e. Coli? Co wiecie na ten temat? Miałam zacząć procedurę in vitro a tu takie wyniki :(
Ja kiedys miałam az krwią sikałam masakra ale wzielam leki i po tygodniu juz było po wszystkim. Przed moja procedura dr mi powiedział ze jest w stanie wyleczyć praktycznie wszystko prócz chlamydii tak na szybko wiec mysle ze u ciebie tez twoj da rade. Ale musisz jak najszybciej cos wziasc na to świństwo.

A ja tam wlasnie zazdroszcze tej goracej kapieli @Elessi, ja nawet wanny nie mam tylko prysznic [emoji16]. Ale wiecie co? Kupie sobie dzis bezalkoholowe winko i bede wszystkim wysylac ciazowe fluidki [emoji16].
Nie wiem czemu ktos to odbiera negatywnie, przeciez zazdrosc taka pozytywna to nie musi byc zle uczucie, a wrecz powinno byc mobilizujace [emoji173].

Ja dostałam się jednak wczoraj na wizytę u mnie do mojego lekarza, tą w klinice która miała być dzisiaj odmówiłam bo nie miałabym aktualnego wyniku bety, no więc ogólnie nie jest za kolorowo, jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy, jakiś tam zalążek zarodka doktor mówi że można by się dopatrzeć, ale pęcherzyk ma dziwny kształt taki płaski i to go najbardziej zmartwiło, a poza tym wyszło mu z USG że ciąża ma 5 tygodni z kawałkiem, czyli tydzień mniej niż ma faktycznie. W czwartek mam kolejne USG u niego i zobaczymy czy się coś ruszy...Zobacz załącznik 971330
Trzymaj sie, trzeba wierzyć w kropka do samego konca...

Ja kiedys miałam az krwią sikałam masakra ale wzielam leki i po tygodniu juz było po wszystkim. Przed moja procedura dr mi powiedział ze jest w stanie wyleczyć praktycznie wszystko prócz chlamydii tak na szybko wiec mysle ze u ciebie tez twoj da rade. Ale musisz jak najszybciej cos wziasc na to świństwo.
OK to może jutro pojadę do dr w takim razie zamiast w poniedziałek.... Mi wyszło w wymazie z pochwy to. Nie mam chlamydii...

OMG Przeciez ja nie chciałam nikomu dogryzać chciałam sie podzielić moja chwila szczęścia bo to była moja pierwsza gorąca kąpiel od lutego bo w ciazy nie mogłam i po poronieniu tez. Przykro mi ze ci sie nie udaje i rozumiem twoj żal ale moj wpis miał charakter humorystyczny, chciałam pokazać dziewczyna w takiej sytuacji jak my zeby cieszyc sie czasem czekania na ciaze, małymi szczegółami a nie zyc w depresji bo zycie nie jest czarnobiale. Przykro mi ze tak o mnie piszesz ale dzien jest dzis tak piękny ze ci wybaczam. Trzymaj sie kochana w życiu jest tyle rozwiązań ze napewno znajdzie sie i jakies dla ciebie ❤️
Trzeba w gorszych chwilach szukać czegoś co sprawi że chodź troszkę poczujemy się lepiej.Ja po nieudanym transferze miałam wycisk z chodakowska i nawet głupia gorąca kapiej jest w tym jakimś pozytywnem

Trzeba w gorszych chwilach szukać czegoś co sprawi że chodź troszkę poczujemy się lepiej.Ja po nieudanym transferze miałam wycisk z chodakowska i nawet głupia gorąca kapiej jest w tym jakimś pozytywnem
Ja od kilku dni testuje jogę mega fajna sprawa ale moje figury wogole nie przypominają tych oryginalnych pozycji Hehehe moj maz to sie tak śmieje ze mnie ze zarobiłabym miliony wrzucając to na youtube taka ze mnie pokraka :D Nawet nie przypuszczałam ze to takie trudne.

reklama
Do góry