reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny, rzadko się odzywam ale cały czas Was czytam. Miałam ostatnie dwa dni pełne wątpliwości i zalamania jak ja dam sobie radę psychicznie. Właśnie wracamy od lekarza i okazało się że mam 13 małych komórek na prawym jajniku i 3 na lewym. Dzisiaj zaczynam brać menopur.
Wynk super uszy do góry i trzymamy kciuki

A ja leżę sobie w gorącej wannie ojjjj jak mi dobrzeeee choc raz wy ciężarówki możecie pozazdrościć nam tej przyjemności a potem sobie naleje lampkę wina i włączę jakis film [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Tak macie nam zazdrościć zeby choc troche świat wydał sie sprawiedliwszy 8-) A nie my ciagle zazdrościmy wam tych brzuszków, mdłości, spuchniętych nóg... tak ZAZDROŚCIMY!!! [emoji3590] I sciskamy mocniutko te wasze krągłości...
Zazdroszcze goracej kąpieli [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]

reklama
To czekamy [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Do góry