E
Estta
Gość
Zastrzyk bralam przed punkcjąDziewczyny czy wy zawsze przed transferem brałyscie zastrzyk ovitrelle.?Przygotowuje się do transferu i się zastanawiam czy lekarz zapomniał mi go przepisać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zastrzyk bralam przed punkcjąDziewczyny czy wy zawsze przed transferem brałyscie zastrzyk ovitrelle.?Przygotowuje się do transferu i się zastanawiam czy lekarz zapomniał mi go przepisać
Ja bym wzięła ponoc nadmiar progesteronu nie moze zaszkodzić.Kazał mi sprawdzić progesteron za tydzień bo ten wynik jest po 2 dniach od owulacji
Powiedział ze się rozkręca
Mam brać nadal duphaston 3x1 a ja się jeszcze zastanawiam by brać luteinę dodatkowo
Specjalistki tak się zastanawiam czy Clexane to jest to samo co heparyna?
Ja bym wzięła ponoc nadmiar progesteronu nie moze zaszkodzić.
Tylko pamietaj ze musisz brac regularnie jak juz raz wzięłaś az do testu ciążowegoWzięłam ta luteinę tez na noc
Może akurat pomoże [emoji848][emoji6]
Za dwa dni zrobię poziom progesteronu dla siebie a za tydzień zrobię by lekarz widział
Może rzeczywiście się rozkręci .... takie małe marzenie ....
Jabhuz w drodze na badanie estradiolu i progesteronu a później usg
Kochane dzis trzymamy kciuki za...
@juchaa_87 mocne kciuki za dobre wiesci na usg
@sksk niech beta pieknie rosnie
@Vinszka pieknych widokow maluszka
@Justyska13 i trzymajcie kciuki za moje jajca
Milego dnia, niech slonko wyjdzie
W ciąży brakowało mi gorących kąpieli i sushi.A ja leżę sobie w gorącej wannie ojjjj jak mi dobrzeeee choc raz wy ciężarówki możecie pozazdrościć nam tej przyjemności a potem sobie naleje lampkę wina i włączę jakis film Tak macie nam zazdrościć zeby choc troche świat wydał sie sprawiedliwszy A nie my ciagle zazdrościmy wam tych brzuszków, mdłości, spuchniętych nóg... tak ZAZDROŚCIMY!!! I sciskamy mocniutko te wasze krągłości...