reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja bym wzięła ponoc nadmiar progesteronu nie moze zaszkodzić.

Wzięłam ta luteinę tez na noc
Może akurat pomoże [emoji848][emoji6]
Za dwa dni zrobię poziom progesteronu dla siebie a za tydzień zrobię by lekarz widział
Może rzeczywiście się rozkręci .... takie małe marzenie ....

A ja leżę sobie w gorącej wannie ojjjj jak mi dobrzeeee choc raz wy ciężarówki możecie pozazdrościć nam tej przyjemności a potem sobie naleje lampkę wina i włączę jakis film ❤️❤️❤️ Tak macie nam zazdrościć zeby choc troche świat wydał sie sprawiedliwszy 8-) A nie my ciagle zazdrościmy wam tych brzuszków, mdłości, spuchniętych nóg... tak ZAZDROŚCIMY!!! ❤️ I sciskamy mocniutko te wasze krągłości...

Jabhuz w drodze na badanie estradiolu i progesteronu a później usg

Kochane dzis trzymamy kciuki za...
@juchaa_87 mocne kciuki za dobre wiesci na usg
@sksk niech beta pieknie rosnie
@Vinszka pieknych widokow maluszka
@Justyska13 i trzymajcie kciuki za moje jajca

Milego dnia, niech slonko wyjdzie :-) :)

Dziewczynki mocne kciukasy ✊✊✊✊

Miłego !!!dnia!!!

reklama
A ja leżę sobie w gorącej wannie ojjjj jak mi dobrzeeee choc raz wy ciężarówki możecie pozazdrościć nam tej przyjemności a potem sobie naleje lampkę wina i włączę jakis film ❤️❤️❤️ Tak macie nam zazdrościć zeby choc troche świat wydał sie sprawiedliwszy 8-) A nie my ciagle zazdrościmy wam tych brzuszków, mdłości, spuchniętych nóg... tak ZAZDROŚCIMY!!! ❤️ I sciskamy mocniutko te wasze krągłości...
W ciąży brakowało mi gorących kąpieli i sushi.
Zobaczysz nim się obejrzysz będziesz głaskać piękny brzuch.

Do góry