reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

:mad:
Było jej powiedzieć ze jest za głupia aby to zrozumieć wszystko... kolejny pustak . Oj dziewczyny wierzę że każdej z Was się uda... ja od razu powiedziałam o ciąży bo musialam leżeć ale i tak był brak zrozmienua... bo przecież to nie choroba. Kiedyś po poronieniu każdy mi się dziwił czemu rozpaczam... przecież to był początek ciąży i nie miałam prawa pokochać dziecka jeszcze...kochana jeszcze się dużo nasłuchasz...a takich ludzi omijaj z daleka bo powiedz coś co zamknie gęby na zawsze. Po stymulacji przytyłam 6 kg. Obwód brzucha miałam jak na koniec ciąży (110) i każdy się śmiał że się spasłam... a nikt nie wpadł na pomysł ze na darmo do lekarza nie jeżdżę co dwa dni. Z mojego otoczenia nikt nie wie o in vitro , jedynie może się domyślać. A dlaczego ? Bo są za głupi na to aby wiedzieć .
Niech spadaja na drzwo ja z Duma wszystkim mowie jestem w ciazy a dziecko jest z in vitro I tyle jak sie nie podoba to spadowka

reklama
Dziewczyny w przyszłym tygodniu mam mieć crio (za mną 3 nieudane transfery świeżych zarodków). Nigdy dotąd nie brałam Encortonu, myślicie, że zasugerować jego podanie tym razem?

Dziewczyny pomocy, podchodzimy do stymulacji,leki mam brać od 2 dc, dzisiaj koło południa dostałam okres, czyli dzisiejszego dnia nie liczyć tak? Dopiero zastrzyki brać od niedzieli tak? Z góry dziękuję za pomoc :)
To nie ma większego znaczenia mozesz zacząć jutro albo w niedziele wazne zeby przed 4dc ja zaczynałam w 3dc

:mad:
Było jej powiedzieć ze jest za głupia aby to zrozumieć wszystko... kolejny pustak . Oj dziewczyny wierzę że każdej z Was się uda... ja od razu powiedziałam o ciąży bo musialam leżeć ale i tak był brak zrozmienua... bo przecież to nie choroba. Kiedyś po poronieniu każdy mi się dziwił czemu rozpaczam... przecież to był początek ciąży i nie miałam prawa pokochać dziecka jeszcze...kochana jeszcze się dużo nasłuchasz...a takich ludzi omijaj z daleka bo powiedz coś co zamknie gęby na zawsze. Po stymulacji przytyłam 6 kg. Obwód brzucha miałam jak na koniec ciąży (110) i każdy się śmiał że się spasłam... a nikt nie wpadł na pomysł ze na darmo do lekarza nie jeżdżę co dwa dni. Z mojego otoczenia nikt nie wie o in vitro , jedynie może się domyślać. A dlaczego ? Bo są za głupi na to aby wiedzieć .
Dokładnie podpisuje się pod tym dwoma łapkami, niektórzy są za głupi żeby to ogarniać a jak wiadomo głupiego rozumu nie nauczymy.
Ja też nikomu z otoczenia nie mówiłam, może ktoś się domyśla. Szkoda dokładać sobie stresów.

Dziewczyny, czy któraś się orientuje do której mogą być wyniki w diagnostyce estradiolu i progesteronu? Do tej pory ich nie mam. [emoji849]

Dziewczyny, czy któraś się orientuje do której mogą być wyniki w diagnostyce estradiolu i progesteronu? Do tej pory ich nie mam. [emoji849]
W rzeszowskiej diagnostyce zmieniły się dwa tygodnie temu zasady, tzn. wprowadzili opcję na cito (wcześniej nie było), ale wyniki były jeszcze tego samego dnia, a teraz podobno dopiero na drugi dzień roboczy. Wczoraj robiąc betę odwołałam zlecenie i wzięłam drugie na cito za 2.75. nie wiem czy wszędzie się coś pozmieniało

reklama
W rzeszowskiej diagnostyce zmieniły się dwa tygodnie temu zasady, tzn. wprowadzili opcję na cito (wcześniej nie było), ale wyniki były jeszcze tego samego dnia, a teraz podobno dopiero na drugi dzień roboczy. Wczoraj robiąc betę odwołałam zlecenie i wzięłam drugie na cito za 2.75. nie wiem czy wszędzie się coś pozmieniało
No to będzie ciekawie, bo kobitki mi tego nie powiedziały... a na jutro rano muszę mieć. [emoji3525]
Najciekawsze, że glukoza i mocz już są... ehh

Do góry