reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

:mad:
Było jej powiedzieć ze jest za głupia aby to zrozumieć wszystko... kolejny pustak . Oj dziewczyny wierzę że każdej z Was się uda... ja od razu powiedziałam o ciąży bo musialam leżeć ale i tak był brak zrozmienua... bo przecież to nie choroba. Kiedyś po poronieniu każdy mi się dziwił czemu rozpaczam... przecież to był początek ciąży i nie miałam prawa pokochać dziecka jeszcze...kochana jeszcze się dużo nasłuchasz...a takich ludzi omijaj z daleka bo powiedz coś co zamknie gęby na zawsze. Po stymulacji przytyłam 6 kg. Obwód brzucha miałam jak na koniec ciąży (110) i każdy się śmiał że się spasłam... a nikt nie wpadł na pomysł ze na darmo do lekarza nie jeżdżę co dwa dni. Z mojego otoczenia nikt nie wie o in vitro , jedynie może się domyślać. A dlaczego ? Bo są za głupi na to aby wiedzieć .
Niech spadaja na drzwo ja z Duma wszystkim mowie jestem w ciazy a dziecko jest z in vitro I tyle jak sie nie podoba to spadowka

reklama
Dziewczyny w przyszłym tygodniu mam mieć crio (za mną 3 nieudane transfery świeżych zarodków). Nigdy dotąd nie brałam Encortonu, myślicie, że zasugerować jego podanie tym razem?

Dziewczyny pomocy, podchodzimy do stymulacji,leki mam brać od 2 dc, dzisiaj koło południa dostałam okres, czyli dzisiejszego dnia nie liczyć tak? Dopiero zastrzyki brać od niedzieli tak? Z góry dziękuję za pomoc :)
To nie ma większego znaczenia mozesz zacząć jutro albo w niedziele wazne zeby przed 4dc ja zaczynałam w 3dc

:mad:
Było jej powiedzieć ze jest za głupia aby to zrozumieć wszystko... kolejny pustak . Oj dziewczyny wierzę że każdej z Was się uda... ja od razu powiedziałam o ciąży bo musialam leżeć ale i tak był brak zrozmienua... bo przecież to nie choroba. Kiedyś po poronieniu każdy mi się dziwił czemu rozpaczam... przecież to był początek ciąży i nie miałam prawa pokochać dziecka jeszcze...kochana jeszcze się dużo nasłuchasz...a takich ludzi omijaj z daleka bo powiedz coś co zamknie gęby na zawsze. Po stymulacji przytyłam 6 kg. Obwód brzucha miałam jak na koniec ciąży (110) i każdy się śmiał że się spasłam... a nikt nie wpadł na pomysł ze na darmo do lekarza nie jeżdżę co dwa dni. Z mojego otoczenia nikt nie wie o in vitro , jedynie może się domyślać. A dlaczego ? Bo są za głupi na to aby wiedzieć .
Dokładnie podpisuje się pod tym dwoma łapkami, niektórzy są za głupi żeby to ogarniać a jak wiadomo głupiego rozumu nie nauczymy.
Ja też nikomu z otoczenia nie mówiłam, może ktoś się domyśla. Szkoda dokładać sobie stresów.

Dziewczyny, czy któraś się orientuje do której mogą być wyniki w diagnostyce estradiolu i progesteronu? Do tej pory ich nie mam. [emoji849]

Dziewczyny, czy któraś się orientuje do której mogą być wyniki w diagnostyce estradiolu i progesteronu? Do tej pory ich nie mam. [emoji849]
W rzeszowskiej diagnostyce zmieniły się dwa tygodnie temu zasady, tzn. wprowadzili opcję na cito (wcześniej nie było), ale wyniki były jeszcze tego samego dnia, a teraz podobno dopiero na drugi dzień roboczy. Wczoraj robiąc betę odwołałam zlecenie i wzięłam drugie na cito za 2.75. nie wiem czy wszędzie się coś pozmieniało

reklama
W rzeszowskiej diagnostyce zmieniły się dwa tygodnie temu zasady, tzn. wprowadzili opcję na cito (wcześniej nie było), ale wyniki były jeszcze tego samego dnia, a teraz podobno dopiero na drugi dzień roboczy. Wczoraj robiąc betę odwołałam zlecenie i wzięłam drugie na cito za 2.75. nie wiem czy wszędzie się coś pozmieniało
No to będzie ciekawie, bo kobitki mi tego nie powiedziały... a na jutro rano muszę mieć. [emoji3525]
Najciekawsze, że glukoza i mocz już są... ehh

Do góry