Boze skad sie biora tacy ludzie? [emoji57] Jesli ma dzieci trzeba bylo odpowiedziec ze wiek jak wiek, ale widac glupota nie przeszkadza w utrzymaniu ciazy [emoji85]
doooooooobre
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boze skad sie biora tacy ludzie? [emoji57] Jesli ma dzieci trzeba bylo odpowiedziec ze wiek jak wiek, ale widac glupota nie przeszkadza w utrzymaniu ciazy [emoji85]
Ja brałam relanium , 2 godz przed transferem, wieczorem 2 raz i przez kolejne 3 dni 2 x dziennieDziewczyny co bralyscie przed punkcja? Typu relanium czy nospa? Ja juz wiem ze pewnie pasowałoby mi cos na uspokojenie przed punkcja.
Super brzusioFizycznie rewelacyjnie, psychicznie wiadomo, ze zawsze gdzies jakas schiza siedzi. A co u Was? Jak Blazejek rosnie? Starszy nadal zachwycony czy zazrdrosny?
Pozdrawiamy 22+6
A nieeee to przed transferem przecież przed punkcja nicJa brałam relanium , 2 godz przed transferem, wieczorem 2 raz i przez kolejne 3 dni 2 x dziennie
To widzę bardzo wysoki poziom sobą reprezentuje...normalnie żalJa jak sie uda jeszcze raz to nikomu nie powiem do 6 miesiaca. Ostatnio kuzynka mojego meza walnęła tekstem ze moze juz jestem za stara skoro nie potrafiłam utrzymać ciazy normalnie załamałam ręce...
Ja miałam tylko 1 transfer póki co i brałam puregon pół ampolki, ale to wieczorem po transferze.Dziewczyny czy wy zawsze przed transferem brałyscie zastrzyk ovitrelle.?Przygotowuje się do transferu i się zastanawiam czy lekarz zapomniał mi go przepisać
Co za debilizm!!!!!! To miało być śmieszne????!!!! Ludzie nie mają taktu za grosz!Ja jak sie uda jeszcze raz to nikomu nie powiem do 6 miesiaca. Ostatnio kuzynka mojego meza walnęła tekstem ze moze juz jestem za stara skoro nie potrafiłam utrzymać ciazy normalnie załamałam ręce...
Moje Endo wczoraj było mniej więcej na 12 mmTak [emoji16]bo endo 11 mm
Owulacja była wiec może akurat zaskoczymy [emoji16]
A nieraz teraz coś, prawda? Dobrze pamiętam. Bierzesz coś co wychodzi z krwi?Dziewczyny mam pytanie
Zrobiłam badanie progesteronu
Dziś jest mój 20 dc ale owu była w 18 dc tak się jakoś poprzesuwało
Czy to mozliwe ze progesteron się jeszcze rozbuja?
Czy to przekreśla wszystko ? Zobacz załącznik 971024