Elizabeth68
Fanka BB :)
Dziewczyny z Białegostoku u kogo podchodziłyście do procedury? Lub jeśli nie chcecie napisać do w jakiej klinice?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Straszne to...Jeden podany. Coś widocznie w rozwoju poszło nie tak. 6 maja wizyta i dowiem się co robić dalej.
Ja w artemidzie dr DomitrzDziewczyny z Białegostoku u kogo podchodziłyście do procedury? Lub jeśli nie chcecie napisać do w jakiej klinice?
Ja miałam podobny wynik bety 7dpt, także myślę że jest dobrzeTak, dzisiaj jest 2 weryfikacja.
Ja miałam podobny wynik bety 7dpt, także myślę że jest dobrze
Tak miałam pół pregnylu w dniu transferu, też w InvictaA miałaś robiony zastrzyk ovitrelle lub prolutexu w dniu transferu? Oby tak było
Zadzwoniłam i nadal na 6 maja podtrzymał termin, żebyśmy byli 100% pewni co się dzieje. Więc czekam po majówce.Straszne to...
Zadzwoń do lekarza, jeśli ciąża faktycznie obumarła to pasowałoby odstawić leki jak najszybciej, takie sztuczne podtrzymywanie może potem utrudnić samoistne poronienie i jest większe prawdopodobieństwo, że nie obejdzie się bez zabiegu. Już ostatnio nie było dobrze, serduszko biło zdecydowanie za wolno, więc to niestety było do przewidzenia.
Trzymaj się :*
Nie mialas usg tylko beta spada?Kurcze a czemu robilas kontrolna bete, I jaki bylnpowod do niepokoju?Wspolczuje I duzo sily zyczeZadzwoniłam i nadal na 6 maja podtrzymał termin, żebyśmy byli 100% pewni co się dzieje. Więc czekam po majówce.
Właśnie doczytałem że jesteś już po 3 weryfikacjach? W którym mieście masz wizyty?Tak miałam pół pregnylu w dniu transferu, też w Invicta