reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jeden podany. Coś widocznie w rozwoju poszło nie tak. 6 maja wizyta i dowiem się co robić dalej.
Straszne to...
Zadzwoń do lekarza, jeśli ciąża faktycznie obumarła to pasowałoby odstawić leki jak najszybciej, takie sztuczne podtrzymywanie może potem utrudnić samoistne poronienie i jest większe prawdopodobieństwo, że nie obejdzie się bez zabiegu. Już ostatnio nie było dobrze, serduszko biło zdecydowanie za wolno, więc to niestety było do przewidzenia.
Trzymaj się :*

Straszne to...
Zadzwoń do lekarza, jeśli ciąża faktycznie obumarła to pasowałoby odstawić leki jak najszybciej, takie sztuczne podtrzymywanie może potem utrudnić samoistne poronienie i jest większe prawdopodobieństwo, że nie obejdzie się bez zabiegu. Już ostatnio nie było dobrze, serduszko biło zdecydowanie za wolno, więc to niestety było do przewidzenia.
Trzymaj się :*
Zadzwoniłam i nadal na 6 maja podtrzymał termin, żebyśmy byli 100% pewni co się dzieje. Więc czekam po majówce.

reklama
Witajcie dziewczyny. Czasami Was czytam ale brak czasu aby napisać. Chciałabym Was podtrzymać na duchu...dodać siły i wiary. Jestem szczęśliwa mamusia, cud naturalny po in vitro. Walczcie, podnoście się po porażkach ,uwierzcie mi ze warto. Też swoje przeszłam i wypłakałam... a teraz budzi mnie codziennie rano uśmiech mojego młodszego synka. Czasami brak sił i zasypiam w ciągu 5 minut ... Tak jak dzisiaj i zupka się przypaliła :p kochane nie poddawajcie się ❤

Do góry