Nio ja się docekac dzisiaj nie mogę ale skoro takie wybryki z rana wymioty to każdy mówi że dobry znak że ciąża się rozwija prawidłowo:-)Oj jeszcze trochę muszę poczekać, bo dopiero na koniec następnego tygodnia. [emoji3525] A już dobre 3 tygodnie nie widziałam fasolki. Teraz już pewnie fika w brzuszku [emoji7]
reklama
Niestety zrobiłam dziś betę ponownie i zaczęła spadać. Moja przygoda i wszystkie marzenia z tym związane się skończyły.
Mi też zaczynało się od mdłości a później doszły wymioty, ale tylko z rana ale tak potrafią osłabić, że nawet nie myślałam, że aż tak :-) Oby Cię ominęły:-)A ja wymiotow nie mam czasem mi sie na mdlosci zbiera no I migreny
anielka0612
Fanka BB :)
A miałaś podany jeden czy dwa zarodki? Przepraszam ale nie pamietam. Bo jak dwa to może tylko jeden poronil.Niestety zrobiłam dziś betę ponownie i zaczęła spadać. Moja przygoda i wszystkie marzenia z tym związane się skończyły.
Przykro mi bardzo i trzymaj się dzielnie. Sama przez to przechodziłam i wiem ile to bólu teraz Ci towarzyszy. Tule mocno.
Pini88
Dokuczaja mi za to migreny nie wiem od czego czy to hormony?Mi też zaczynało się od mdłości a później doszły wymioty, ale tylko z rana ale tak potrafią osłabić, że nawet nie myślałam, że aż tak :-) Oby Cię ominęły:-)
Elizabeth68
Jeden podany. Coś widocznie w rozwoju poszło nie tak. 6 maja wizyta i dowiem się co robić dalej.A miałaś podany jeden czy dwa zarodki? Przepraszam ale nie pamietam. Bo jak dwa to może tylko jeden poronil.
Przykro mi bardzo i trzymaj się dzielnie. Sama przez to przechodziłam i wiem ile to bólu teraz Ci towarzyszy. Tule mocno.
Marzycielka7
Oj jeszcze trochę muszę poczekać, bo dopiero na koniec następnego tygodnia. [emoji3525] A już dobre 3 tygodnie nie widziałam fasolki. Teraz już pewnie fika w brzuszku [emoji7]
I niech fika niech bryka [emoji2][emoji7]
Marzycielka7
Niestety zrobiłam dziś betę ponownie i zaczęła spadać. Moja przygoda i wszystkie marzenia z tym związane się skończyły.
Nie!!!!!
Który dziś dzień?
reklama
Dokuczaja mi za to migreny nie wiem od czego czy to hormony?
[/QUOTE
Oj w tym nie pomogę ale możliwe, że tak reagujesz , każdy organizm jest inny.
Podziel się: