RedLabel
Zaciekawiona BB
6 dniowe. 4dptA który to dpt i ilu dniowe zarodki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
6 dniowe. 4dptA który to dpt i ilu dniowe zarodki?
O kurcze to szybko zdecydowałaś się na betę powtórz za 2 dni bo na tym etapie to ciężko stwierdzić, brałaś ovitrelle? Może być jeszcze pozostałość po zastrzyku6 dniowe. 4dpt
No to super sie zapowiada kochana...6 dniowe. 4dpt
Trzymam kciuki za przyrostNie, nie miałam ovitrelle Nie zdecydowałabym się gdyby nie koleżanka
Jajniki w ciazy sie powiekszaja, to normalne, ze je czujesz. Klucia i uczucie ciagniecia to moga byc wiezadla. Wzdecia od proga.Vinszka pokluwa Cie jajnik czasem tak lekko I nie caly czas raz po lewej stronie raz po peawej nie wiem czy isc do lekarza?
Moim zdaniem dobry wynik tylko teraz przyrosty najważniejsze.Oby tak dalej!!Nie, nie miałam ovitrelle Nie zdecydowałabym się gdyby nie koleżanka
Dzieki kochana bo sie balamJajniki w ciazy sie powiekszaja, to normalne, ze je czujesz. Klucia i uczucie ciagniecia to moga byc wiezadla. Wzdecia od proga.
To teraz mocne kciuki za przyrostyNie, nie miałam ovitrelle Nie zdecydowałabym się gdyby nie koleżanka