Mi się też tak wydaje, że 10 tydzień. U mnie jutro rozpocznie się 10 tc, czyli 9 + 1.Wlasnie a jak mamy 9+4 to to jest 10 tydzien?Tak mi znajoma tlumaczyla.
reklama
Ja jutro 9+6 a dokladnie zobacze jutro u lekarza☺Mi się też tak wydaje, że 10 tydzień. U mnie jutro rozpocznie się 10 tc, czyli 9 + 1.
Butelka123
Zaciekawiona BB
Pobrali 12 z czego 6 było dojrzałych. Z6 zapłodnili się 5 a ile dojdzie do blastki okaże się w czwartek /piątek - i te wszystkie zamrożą a ile od okresu miałaś transfer ? Super, ze udany tez bym chciałaTez mialam transfer odroczony z mrozakow okres dostalam dosyc szybko ale ze lekarz mial wolne wiec w nastepnym miesiacu mialam transfer☺ Udany☺ Organizm sie wycisza wtedy.Ile komorek pobrali, bd miec mrozaki?
Marzycielka7
Fanka BB :)
Wszystko ok. Chciałabym jak najszybciej wrocic do gry ale maz narazie nie chce o tym gadac wiec dam mu troche czasu zeby zapomniał :-) i tak musze odczekać minimum jeden pełny cykl a najlepiej to dwa. Mysle ze jak odpoczniemy w wakacje, naładujemy baterie to wrócimy po któregoś Śnieżka. A jak atmosfera u was?
Póki co staram się nie myśleć bo mamy wiele innych spraw do ogarnięcia
Zobaczymy co usłyszymy 22 maja ale ze stymulacja zapewne ruszymy w czerwcu [emoji2]
I oby ta procedura zakończyła się pozytywnie czego i sobie i Tobie życzę i każdej z dziewczyn na forum [emoji173]️
Vinszka
U mnie było to samo przy zapładnianiu i zostało z nami 5 blastek z przepiękną morfologią.Pobrali 12 z czego 6 było dojrzałych. Z6 zapłodnili się 5 a ile dojdzie do blastki okaże się w czwartek /piątek - i te wszystkie zamrożą a ile od okresu miałaś transfer ? Super, ze udany tez bym chciała
Na pocieszenie dodam, że pierwsza blastka już biega, a druga rośnie w brzuszku. [emoji7][emoji7]
U Nas tez bylo 12 komorek z tego 5 blastek zostało jedna już siedzi w brzuchu:-)U mnie było to samo przy zapładnianiu i zostało z nami 5 blastek z przepiękną morfologią.
Na pocieszenie dodam, że pierwsza blastka już biega, a druga rośnie w brzuszku. [emoji7][emoji7]
Butelka123
Zaciekawiona BB
Gratulacje !! Nie mogę się doczekać aż u mnie tak będzieU mnie było to samo przy zapładnianiu i zostało z nami 5 blastek z przepiękną morfologią.
anielka0612
@Aduś16 i @juchaa_87 trzymamy kciuki za pozytywne bety
@anielka0612 za zielone światełko do stymulacji
@Kingul pięknych widoków na podglądaniu
Dziewczyny wszystkim życzę miłego dnia
Powodzenia Dziołchy!
Dziękuje dziewczynkiPowodzenia
Ja właśnie w drodze do kliniki, wizyta o 14,30 i zobaczymy, czy lekarka da pozwolenie na stymulację. Choć nie sadze, żeby coś poszło nie tak. Tylko zobaczymy, czy nie zmieniła zdania i pójdę długim protokołem, tak jak ustalaliśmy wcześniej.
Oj a przyznaje, ze chciałabym już zacząć I nawet te tony zastrzyków nie sa mi już straszne
Pini88
Vinszka pokluwa Cie jajnik czasem tak lekko I nie caly czas raz po lewej stronie raz po peawej nie wiem czy isc do lekarza?Nie, u mnie było zero objawów. Dziś cieszę się nudnościami i wymiotami... uciążliwe to bardzo, ale doceniam. O to walczyliśmy tyle lat.
Co do wieku. Powiem szczerze, że czytałam wybiórczo posty, bo nadrabiam forum, ale ja sobie założyłam, że do 25 r.ż. urodzę pierwsze dziecko. Po tym czasie czułam się staro i beznadziejne. Patrzyłam na koleżanki, które miały w tym wieku nie jedno dziecko a dwójkę. Tylko po czasie zobaczyłam ta drugą stronę: nie są w stałych związkach, pierwsze dziecko nie było chciane i tak można wyliczać. Sztuką za to jest stworzyć rodzinę, aby dziecko miało oboje rodziców, którzy się kochają i tu wiek już nie gra roli.
reklama
Marzycielka7
Kiedy zaczynasz, bo jakoś kojarzy mi się żew tym samym czasie zaczynamy?
W maju wizyta ale wtedy wypadnie mi @ wiec od 2-3 tygodnia czerwca zacznę znowu stymulację
Podziel się: