No tak bo jak już zaczną mieszać, dotykać to może sie okazać , że pogorszą sytuację. ja Amh miałam wysokie jakość komórek też była ok. A poprostu mam tak jakby jajniki z tyłu macicy jak to lekarz tłumaczył, w taki sposób ,że plemnik nie dotrze..Ja mam niskie AMH i nikt mi laparo nie proponował
reklama
Dziewczyny mam zielone światło. W niedzielę zaczynam brać leki. 10 kwietnia kolejna wizyta, ale się cieszę. Mam tyle energii pozytywnej mam nadzieję że będzie dobrze. Biegnę na siłownię już nie dużo czasu mi zostało żeby się poruszać potem tylko kanapa i tv mi zostanie.
Blondasek85
Fanka BB :)
Ja mam niskie AMH i nikt mi laparo nie proponował
Ja mam poza niskim amh jeszcze endometriozę i to z jej powodu.
Justyska13
Nie wiem jaki poziom wyszedl, ale tantum rose i probiotyk kupie i zastosuje. A z paciorkowcem zobacze na wizycie co powie lekarz ale dobrze ze juz cos troche o nim wiem bo bede wiedziala jak rozmawiac z lekarzem.Ja oprocz krwotoku, ktory chyba nie zalezy od pozionu proga i rodzaju lekow mialam plamienia ale przez to ze lozysko tworzylo sie na szyjce. Potem jak sie podnioslo to przeszly. Ja bym zostala na tej luteinie, zawsze to lepiej 3 rodzaje proga niz 2, kazdy troche inaczej dziala i sie wchlania.
@Justyska13 mi przy tym paciorkowcu mowili, ze jak wychodzi liczny wzrost to trzeba by przeleczyc. Gynoxin przy tym jest raczej bez sensu ale chociaz tantuum rosa wez i probiotyk.
Butelka123
Zaciekawiona BB
A dostałaś luteinę ?Ja dostałam 12 dni po punkcji
W aptece Nova, obok kliniki Novum Ona chyba zresztà należy do tej kliniki.W której aptece?
mała79
Dzirwczyny czy poziom Dheas po suplementacji =412 jest dobry czy już za wysoki. 6 maja zaczynam nową procedurę o nie wirm czy jeszcze łykać do dhea czy wystarczy żeby nie przedobrzyć. Proszę o informację jak któraś z Was coś wie na temat dhea, dzięki
Justyska13
@Cytrynka122 dzis twoja I weryfikacja bety, niech beta rosnie do nieba a maluszek szykuje miejsce na 8,5 miesiaca
reklama
sssurykatka
Raczej rzadko jest masywna infekcja, z reguły to nosicielstwo. Bakterie w moczu, bez objawów,.bez leukocytów to raczej zanieczyszczenie próbki przy pobieraniu, pojemnik do zwyklej analizy tez nje jest jalowy.Wyniku nie widzialam ale jesli pani tak mowila ze bedzie ok to tez tak mysle. Ale zrobie tak jak mowicie, lepiej dmuchac na zimne. Jutro wszytko kupie i mam nadzieje ze bedzie dobrze. Ale sadze ze ta czystość pochwy mogla taka wyjsc bo to byl 12 dzień cyklu.
Nie no mi wyszla tylko ta jedna bakteria ktorabokazala sie paciorkowcem i ktora sie teraz nie leczy. Nie czuje jakos by jakis stan zapalny byl aczkolwiek dla pewnosci kupir laktovaginal cze to grugie co Asia i @sksk pisaly i mysle ze bedzie dobrze.tak teraz sobie przypominam ze w grudniu na bad okresowych w pracy wyszlo mi ze w moczu mam liczne bakterie ale bez objawow i w krwi mi tez wyszlo ze jakis stan zapalny jest ale z tego ze mi nic nie dolegalo to odpuscilam. Muslicie ze to ten paciorkowiec?
Mi pomagał imbir. Piłam wodę z imbirem, a jak już było bardzo źle to kroiłam.maly kawałek i dobie ciućkałam. Mi przeszlo w 13-14 tyg.Kochane macie jakieś sprawdzone sposoby na nudności i wymioty? Dzisiaj już od 4 mnie męczy, wymiotuję samą wodą sorki za takie obrazowanie sytuacji. 10 tc chyba osiągają apogeum moje dolegliwości.
Podziel się: