Cytrynka122
Fanka BB :)
Badania już zrobione, czekam teraz na wyniki@Cytrynka122 dzis twoja I weryfikacja bety, niech beta rosnie do nieba a maluszek szykuje miejsce na 8,5 miesiaca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Badania już zrobione, czekam teraz na wyniki@Cytrynka122 dzis twoja I weryfikacja bety, niech beta rosnie do nieba a maluszek szykuje miejsce na 8,5 miesiaca
Trzymamy kciuki za wysoka betęBadania już zrobione, czekam teraz na wyniki
Starty korzeń imbiru pomaga Ścieram na tarce i dodaję do szklanki wody.Kochane macie jakieś sprawdzone sposoby na nudności i wymioty? Dzisiaj już od 4 mnie męczy, wymiotuję samą wodą sorki za takie obrazowanie sytuacji. 10 tc chyba osiągają apogeum moje dolegliwości.
i pić zaraz po przebudzeniu?Starty korzeń imbiru pomaga Ścieram na tarce i dodaję do szklanki wody.
Jodzia, ja biore crinone od chyba 6tc 1x1 na noc, jutro będę w skończonym 11tc i nie zdazyl mi sie jeszcze jakis zakolorowany sluz, nawet te resztki które wypadaja sa białego koloruDzisiaj po crinone miałam mocno rozowa maz a potem delikatne ślady czerwone krwi na tym co wyplynelo. Na bieliźnie śladów nie ma. Wiem ze crinone sie zabarwia na kolor ceglasty i brazowy. Ale to dzisiaj wyglada inaczej. Nie wiem czy się martwić. Dodatkowo zaczęło mnie boleć podbrzusze okresowo. Biorę crinone 2x1 plus duphaston 3x1. W 11dpt miałam Progesteron 19. Lekarz z kliniki wcale nie kazał go badać, zrobilam na własną rękę.
Wzięłam nospę i luteina pod jezyk 2x50mg.
Co jeszcze mogę zrobić?
Miała któraś podobnie?
Byłam wczoraj na ostatecznej werfikacji i nic z tego . beta QUOTE]
Immunologie tez miałaś przebadaną całą? Mi tez mówili ze mam wszystkie badania w klinice a okazało się że temat immuno dla nich nie istnieje .
Odwiedzić imunologa, zbadać kiry. Jak będą robić biopsję to zapytaj o oznaczenie poziomu komorek nk z macicy. Może leczenie immunosupresyjne pomoże.Byłam wczoraj na ostatecznej werfikacji i nic z tego . beta <0,1 . dał mi skierowanie na biopsje śluzu z macicy na 2 etapy oraz mogę się podjąć poszeżenia wejścia do macicy przed zabiegiem .Stwierdził że już mam wszystkie badania zrobione i tarczycę też i jest wszystko w normie on rozłożył ręce i nie wie dlaczego ja nie zachodzę w ciąży . Jak doktor sieg włodzimierz powiedział że według piśmienictwa powinnam być w ciąży . Jak będę miała wyniki biopsji to już mam kierować się do samego ordynatora prof. Krzysztof Łukaszuk kliniki Invicta gdańska oraz bydgoszczy bo on może znajdzie wyjście z sytuacji . Jestem załamana bo lekarz który prowadzi mnie od początku rozłozył ręce co ja mam zrobić .
Po punkcji dostałam neoparin i primolutA dostałaś luteinę ?