Pini88
Fanka BB :)
w aptece przy dworcu naprzeciwko invictyJa to bankrutuje juz lutinus taki drogi ze masakra kupowalam za 190 a teraz 220 jutro jade do Gdanska bo tam po 150 przy wiekszej ilosci sie oplaca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w aptece przy dworcu naprzeciwko invictyJa to bankrutuje juz lutinus taki drogi ze masakra kupowalam za 190 a teraz 220 jutro jade do Gdanska bo tam po 150 przy wiekszej ilosci sie oplaca
Za wysoki wartosci jak na biochemiczna.. ja mialam zdrowa ciazy przy podobnych wartosciach.. czy mialam 2 blastki podane?Beta 7 dpt 30,9, 10 dpt 55,9 i 12 dpt 82....przyrosty poniżej normy...jak myślicie czy to może świadczyć o ciąży biochemicznej? Nie wiem co dalej....
Dzieki Czyli przy wiekszej ilosci placilas 150 ? Ile opakowan bralas?w aptece przy dworcu naprzeciwko invicty
Tylko jedna blastkę miałam podanąZa wysoki wartosci jak na biochemiczna.. ja mialam zdrowa ciazy przy podobnych wartosciach.. czy mialam 2 blastki podane?
Ale Twoj przyrost w ciagu 48h wynosi 66% czyli to jest dolna norma.. nie widze powodu do paniki Ja I tak panikowalam wiec latwo mowic hahaAduś16 dajesz mi nadzieję, dziewczyny czy któraś miała może podobny przypadek do mojego i wszystko skończyło się dobrze?
Żeby przyrost był 66% to beta musiałaby wynosić 92, no chyba że ja coś źle liczę ...Ale Twoj przyrost w ciagu 48h wynosi 66% czyli to jest dolna norma.. nie widze powodu do paniki Ja I tak panikowalam wiec latwo mowic haha
Nie za ciekawa ta beta, ale nie takie cuda to forum widzialo. Nie ma sie co cieszyc na razie ale trzeba sie uzbroic w cierpliwosc niestety...Żeby przyrost był 66% to beta musiałaby wynosić 92, no chyba że ja coś źle liczę ...