reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ile dni po punkcji dostaje się miesiączki ? Dzisiaj podjęłam z lekarka decyzje, ze odraczamy transfer o miesiąc bo jest duże ryzyko hiperstymulacji a tego nie chce :)

Dziewczynki,żeganam się. Nie udało mi się beta ani drgnęła a estradiol i progesteron spadły.Nie wiem na co liczyłam,ale dziś jest najgorszy dień mojego życia!
Bardzo mi przykro. Nie poddawaj sie!!!
Dziewczyny ile dni po punkcji dostaje się miesiączki ? Dzisiaj podjęłam z lekarka decyzje, ze odraczamy transfer o miesiąc bo jest duże ryzyko hiperstymulacji a tego nie chce :)
ja dostałam po tygodniu ale wiem ze czeka sie ok 2tyg ale u każdego jest inaczej. Ja zrobilam sobie miesiac przerwy tez miałam hiperke ale wiem ze mozna juz podchodzić odrazu w pierwszym cyklu. Ja wolałam miesiac przerwy zeby organizm odpoczął i sie udało ale niestety w 8tc przestało bić serduszko.

Bardzo mi przykro. Nie poddawaj sie!!!

ja dostałam po tygodniu ale wiem ze czeka sie ok 2tyg ale u każdego jest inaczej. Ja zrobilam sobie miesiac przerwy tez miałam hiperke ale wiem ze mozna juz podchodzić odrazu w pierwszym cyklu. Ja wolałam miesiac przerwy zeby organizm odpoczął i sie udało ale niestety w 8tc przestało bić serduszko.
Ja nie mam jeszcze ale dr powiedziała, ze jak zacznie się stymulacje do transferu do na 90% dostanę wiec lepiej poczekać ten miesiąc. A brałaś luteinę po punkcji ? Bo ja dostałam na 10 dni.

Dziewczyny pisze dopiero teraz bo jestem juz po wizycie i mam potwierdzenie ze oczyscilam sie całkowicie wiec nie bedzie konieczności łyżeczkowania i nie ma stanu zapalnego a badania krwi sa dobre wiec natura dała rade. Maz narazie nie chce wiecej żadnych ciąż ale moze po wakacjach zapomni o tym całym koszmarze. Mam nadzieje ze te straszne wiadomości w koncu sie skończą bo juz mam dość tych negatywnych bet!! Moze teraz jak słońce wyszło mega dawka wit D da same pozytywne testy i tego wam zycze z całego serducha.

Ja nie mam jeszcze ale dr powiedziała, ze jak zacznie się stymulacje do transferu do na 90% dostanę wiec lepiej poczekać ten miesiąc. A brałaś luteinę po punkcji ? Bo ja dostałam na 10 dni.

Ja tez dostałam po punkcji luteinę na 10 dni, dziś jest 8 dzień jak ją biorę i już bardzo bym chciała odstawić i dostać w końcu tego okresu.

reklama
Dziewczyny pisze dopiero teraz bo jestem juz po wizycie i mam potwierdzenie ze oczyscilam sie całkowicie wiec nie bedzie konieczności łyżeczkowania i nie ma stanu zapalnego a badania krwi sa dobre wiec natura dała rade. Maz narazie nie chce wiecej żadnych ciąż ale moze po wakacjach zapomni o tym całym koszmarze. Mam nadzieje ze te straszne wiadomości w koncu sie skończą bo juz mam dość tych negatywnych bet!! Moze teraz jak słońce wyszło mega dawka wit D da same pozytywne testy i tego wam zycze z całego serducha.

Bardzo się cieszę ze Twój organizm uporał się sam z ta przykra sytuacja
Ale to znaczy ze jest silny i natura sama wybrała...
Twój mąż tez pewnie to wszystko przeżył i martwi się o Ciebie
Daj sobie czas , odpocznij i zbieraj siły na kolejna walkę [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Do góry